Nagyot ugró gazdaságra és beinduló inflációra számíthatunk idén itthon, tavasztól az egész unióban jöhet a szabadkereskedelem Kanadával. Az uniós keleti blokk berágott, mert állítólag rosszabb kajákat etetnek vele. Befagyasztották az olimpiai költéseket, és kiderült, mire szórt el iszonyú sok pénzt a kormány. Itt a heti gazdasági összefoglaló.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem csak egyre drágább lett, de a súlya egyre kisebb. Kezdetben 500 gr volt, most már 320 gr. Átszámítva 100 gr-ra az árát, még jobban kiütközne a drágulás mértéke.
36
Haha. Ezt az élelmiszer dolgot nekem, már a kétezres évek elején elmagyarázta egy német, aki állat eledel boltot nyitott itt Magyarországon.
Erősen ajánlotta, ha a kutyámnak hosszú életet akarok, akkor nem veszek neki ciril betűs tájékoztatóval is ellátott eledelt. És ne legyen Közép-Európában gyártott!
Az emberi élelmiszerrel is így van, mondta.
36
Kanadából jön az árú.
Benfentesek, már tudták, hogy nem lesz a TTIP-ből semmi. A német Bayer, meg is vásárolta az amerikai Monsantot, még Trump győzelme előtt. Így van már Európában, így nálunk is génmódosított cucc, csak Bayer cimkével.
Az emberi egészség nem számít, csak a haszon. Öregapám is azt mondta, mielőtt egy felest legurított, hogy proszit-helyett, profit.
Edmond Dantes
A CBA lánc honnan szerzi be az árúját? Ott én még rossz árút nem vettem-ha rákényszerültem-csak vicceset.Én eddig legalább is annak tartottam,lehet,hogy akkor az is inkább szar? Ez lehetetlen,hiszen a hozzánk közeli CBA már nem is magyar,hanem egyenesen nemzeti,sárga színű savanyú gomolya túrót,meg erdélyi jég verte furcsa almát árul.Akkor inkább megyek a multihoz,mert arról most már legalább biztosan tudom,hogy szemetet árul.
aremy
a miénk meg egyre kisebb vagy könnyebb hurrá mi nyertünk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.