10 év alatt nagyobbat nőtt a vagyona, mint a Facebooknak, az Apple pedig a kanyarban sincs. Utánaszámoltunk, hogy mennyi tőke van azokban a cégekben, amelyeket Mészáros Lőrinchez, Orbán felcsúti barátjához, az ország leggazdagabb gázszerelőjéhez szoktunk kötni. Mennyit ér az aranyember?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Maradjunk annyiban, hogy Mélyenszaros Lőrinc lehánykori nevén orbán viktorról van itt nagybaszó...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Maradjunk annyiban, hogy Mélyenszaros Lőrinc lehánykori nevén orbán viktorról van itt nagybaszó...!
Nessy
Kinek Isten / Orbán a barátja, könnyen üdvözül. A "kötél barátság" sem fizet rosszul.
Eladott Ország
Valahol messze, a zölden tündöklő Smaragdvárosban él és uralkodik Óz, a Nagy Varázsló. Úgy hírlik, hogy fényes palotájában a legkülönbözőbb kincsek garmadáját gyűjtötte egybe, köcsögszámra áll ott a bátorság és az ész, egész gyűjteménye van emberi szívekből, s varázshatalma akkora, hogy a világban sodródó Csúti törpe, a balkáni kiskirály is tőle kér tanácsot, hogyan juthatna vissza Felcsúti Disneylandba.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/14/csoda-hogy-ilyen-zsirhulye-rokonok-mellett-a-miniszterelnok-egy-foldonfuto-csoringer/
Mészáros Lölönek, mint Óz a nagy varázslónak, egész gyűjteménye van emberi szívekből, Ő Jézus szíve Sacré-Cœur. Mesélek valami vicceset. Volt egyszer egy Cider Alma nevű cégcsoport, amely Orbán Viktor – Matolcsy Györgyénél valamivel kevésbé népes – pereputtyához kötődik néhány szálon. Úgy értem, hogy a rokonság ott tobzódik benne: a Viktor nevű sógora és Anikó asszony unokaöccse is pozíciókat töltenek be a módfelett sikeres vállalkozásban. Amely vállalkozásnak sikerült ama kivételesen hatalmas bravúr, hogy összegereblyézett 3,2 milliárd forint tartozást a Szijjárto-porzékolásügyi Péter segge alá tartozó, nem elhanyagolható veszteséggel működő Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) felé. A 444 által felgöngyölített sztorin ITT dobtuk el az agyvelőnket anno, midőn átfogta a tudatunk, hogy miről is van szó. Arról tudniillik, hogy a kifizetőház kereskedőház, vagyis az állami cég jó bizniszt vélt felfedezni a konzervek/befőttek exportjában, ezért „meghitelezett” egy csomó almát az Orbán­ pereputty cégcsoportjának, hogy majd azok jól feldolgozzák, és eladják külföldön. A nagyszerűnek tűnő üzlet nem jött össze, ezért az Orbán­ pereputty cége elzálogosított ötmillió darab 425 ml­-es vákuumzárású csemegekukorica konzervet és egymillió-­ötszázezer darab 720 ml-­es magozott meggykonzervet, hogy fulladjon is bele szépen a külügy. Ha már volt bátorságuk és bőr a pofájukon, hogy az adófizetők pénzén a tehetségtelen Orbán ­rokonok vállalkozásait hitelezik. A 3,2 milliárdos tartozást Orbánék idióta rokonainak csak felhalmozni nem volt nehéz, visszafizetni annál inkább. Bár azt ígérték, novemberre mindent törlesztenek, ez nem történt meg. Szerencsére azonban december utolsó napjaiban egy rejtélyes jóakaró – egy harmadik fél, akire a csinos kis összeget az állami kereskedőház átruházta – kirántotta a szarból a miniszterelnök tehetséges rokonságának cégét: kipengette a...
Eladott Ország
folytatás ma, 09:09...a zsetont Szijjártóéknak, akik, mint látható, a lehető legnagyobb hűséggel kezelik a köz vagyonát. Az esetről beszámoló Hír Tv­nek a teljesen átláthatóan és nyereségesen (ja, nem) működő állami intézmény nem volt hajlandó elárulni, hogy mégis ki volt az, aki előkapott a sifonérból 3 milliárdot az Orbán ­klán kedvéért, ezért közérdekű adatigényléssel fordultak az MNKH-­hoz. Mint kiderült, a Mészáros Lölö sokoldalú zsenihez kapcsolható Hórusz Faktorház fizette ki a Cider Alma – ismételjük át még egyszer – 3,2 milliárd forintos tartozását. Ez a vicces mese vége.
dr. prédikátor
A csuti mészaros gázbúvár egy valódi stróman csoda!!!Jól tejel a viktor szopkin szotyiköpködő barátsága!!!
namihami
Ugyan már, csak szorgalmas. Éjt-nappallá téve ""inaszakadtáig dolgozik"". Azt is el tudom képzelni, hogy neki, 2/3-os többséggel, egy nap 25-26 órából áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.