A Tv2 Mokka című reggeli műsorának volt vendége a Budapest2024 egyik reklámarca, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó.

A sportoló nyíltan vállalta a véleményét:

Én úgy gondolom, hogy az, hogy a magyar választópolgárok – élve az alkotmányos jogukkal – arra gyűjtenek aláírást, és aláírják azt az ívet, hogy legyen egy népszavazás egy egyébként nagyon fontos témában, ami az ország egészét érinti, a társadalmunk egészét érint, az semmiképpen nem lehet egy csalódás

- mondta. Szerinte az emberek döntöttek, az olimpia ügyében maguk voksolnának arról, hogy az legyen-e, vagy sem.

Kiáll a népszavazás mellett Szilágyi Áron

Én ezt jónak találom, és úgy gondolom, hogy ennek van helye, és természetes, hogy ilyenkor a politikai pártok is felszólalnak, de szerintem sokkal fontosabb itt a civil szervezetek és maguknak az embereknek a véleménye

- jelentette ki az olimpiai bajnok, aki arra biztat mindenkit, hogy hallgassa meg a most induló párbeszédet a budapesti pályázatról, ahol ő is elmondja majd a véleményét.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A srác nagyon korrekt álláspontot fogalmazott meg. Ő a lakosságra bízná, hogy akar olimpiát vagy sem. Mert milyen olimpia lenne az ami széles kőrben nem támogatott?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ezt pont láttam reggel. Végre egy olimpia párti(?), aki teljesen jól látja, és ezt még el is tudja mondani, és nem tartja népellenségnek azt, aki ezt a témát megakarja vitatni.
Érdekes, hogy általában éppen a magukat demokratának hazudók elleneznek egy népszavazási kezdeményezést.
human
A srác nagyon korrekt álláspontot fogalmazott meg. Ő a lakosságra bízná, hogy akar olimpiát vagy sem. Mert milyen olimpia lenne az ami széles kőrben nem támogatott?
Jozefina
A nép szavazza le orbánt és tarlóst!!!
Kutyuska
@human: Szerintem is korrekt. Egyébként meg nem értem, ha Orbán, Tarlós és a többi hazaárulózó szerint hatalmas a támogatottsága az olimpia rendezésének, miért baj, hogy népszavazást akarnak az emberek. Nincs mitől félniük, csak megerősítené őket abban, hogy tényleg támogatja a lakosság a rendezést.
Nessy
A vívók mindig az értelmiséghez tartoztak! Jó, volt kivétel, amelyik erősítette a szabályt. :-))
Ez korrekt hozzáállás!
Qqberci
@Nessy: "Jó, volt kivétel, amelyik erősítette a szabályt"

Kitalálom: álamfő volt?...
quadrocopter
Valaki adjon egy kotelet a kajmán mancsába, hogy ne kelljen keresgélnie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.