Vasárnap délután az Indexen is megjelent az a hír, amiben az MTI számol be Thomas Bach, Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének az AP-nek adott interjújáról . Ebben több téma is érintésre kerül, például az, hogy Budapest eleve kisebb eséllyel rendelkezik jelenleg arra, hogy megrendezze a 2024-es nyári játékokat. A Népszava viszont kiszúrta, hogy a hirado.hu-n olvasható cikkből ez a megjegyzés kikerült. A Népszava egyébként azt írja, hogy az MTI mondatokat adott Bach szájába, ami nem igaz, a USA Today-en lehozott Associated Press hírnek az utolsó mondata pontosan az, amit az MTI címben is hozott.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Megszoktuk már a gecimédia másságát. Addig farigcsálják, toldozgatják a valódi híreket, míg kúrmánypropaganda nem lesz belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A Távirati Iroda nem magyar, hanem Fideszes. A címe megtévesztő.
JAJMÁR
"Az eredeti USA Todays cikkben a pasi nem győzi mondani, mennyire fontosnak tartják, hogy az emberek vitassák meg a jelentkezést, és csak ezek után, szerintem elég kevéssé hangsúlyosan, csak mellesleg hangzik el, hogy Mo-on a referendum kiírását egy új formáció tűzte zászaljra, akik ezzel szeretnék magukat megismertetni. "
herczeg0210
Az aláírás gyüjtés csak a Népszavazásról szólt! Nem az Olimpia ellen! Nagy különbség ám. De ahogy látom a Népszavazást a Fidesz szépen elmeszeli saját érdekében.
szaboria1
A mai MTI már csak a fidesz szája íze szerint közli a híreket.
quadrocopter
Ezzel így vagyunk a "Magyarország erősödik" című horrorral is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.