A miniszterelnök szavai szerint „álomgyilkosság” történt a budapesti olimpiai pályázat ügyében.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől.

Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ

Az olimpia elnyeréséhez ugyanis egység kellett volna, ezért is nem rendeznek népszavazást Párizsban és Los Angelesben, a másik két pályázó városban – mondta a kormányfő.

Szerinte a referendum után az olimpiarendezésről szóló szavazáson „ronggyá verték volna” a budapesti pályázatot, és ennek a veszélynek nem lehetett kitenni az országot.

Az olimpia elleni népszavazáshoz aláírást gyűjtő Momentum Mozgalmat egy új SZDSZ-nek minősítette, és szerinte számítani lehet egy „MSZP-SZDSZ-koalícióra”.

A Momentum Mozgalom reagált

Az MTI-hez küldött közleményben azt írták, nem ők kezdték „az SZDSZ ifitagozataként” politikai karrierjüket, hanem a Fidesz, és nekik nem voltak közös jelöltjeik az SZDSZ-szel. 

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin te geci focibuzi!!!Ez az olimpia csak a te álmod volt!!!Az ország segge kilóg a rongyos gyatyából de te olimpiát akarsz rendezni!Elóőbb meg kellett volna kérdezni az embereket hogy akarják e???de te ahhoz is barom vagy!!!Vagy az bassza a csőrödet hogy nem tudtok lopni az olimpiára szánt pénzből???Rohadj meg te geci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@herczeg0210: Inkább Caucescu mert ha Adolf tovább él most nincs ez a problémánk.
Borsodi
@nyanya001: @dr. prédikátor: Parlamenti beszédnek be illő amit írtatok Kövér felolvashatná a híveinek.
Eladott Ország
@Perwool: Találó a "bonsai szarka" jelző. Bővült a felcsúti Disneylandes , balkáni kiskirály, gumicsizmás Cézár, csúti csüngőhasú előszavak halmaza.
eugen4402
Elárulok egy titkot, miniszterelnök úr. Ötven éven át elviseltem az "álomgyilkos vekkerórák" uralmát, igaz, némelyiket hirtelen felindulásomban örökre elnémítottam. Már nem haragszom rájuk, nekik köszönhetem, hogy beértem iskolába, munkahelyre, meg ahova mennem kellett... Hálás vagyok az álomgyilkosaimnak, egyszer MINDENKINEK fel kell ébrednie...
kukac50
Viktor a momentumot ne bántsd Ti is így kezdtétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.