A Fóti Gyermekváros felszámolásáról tavaly év végén döntött a Fidesz-kormány. Lakói – nemcsak az ott elszállásolt gyerekek, hanem a családjaikkal évtizedek óta szolgálati lakásban élő gondozók,nevelők is – a sajtóból értesültek arról, hogy költözniük kell. A gyerekek sorsa sem teljesen tisztázott, de azt lehet tudni, hogy számukra más gondozási formát keres a kormány. Arról azonban a Gyermekvárosban élő hetven gondozó és családjuk semmit nem tud, hogy mi lesz az ő sorsuk. A kormány írásbeli kérdéseiket válaszra sem méltatta. Így becsüli meg a „családbarát” Orbán-kormány azokat az embereket, akik egész életüket a gyerekek megsegítésére tették fel. Hónapok óta köröz a sajtóban a hír, hogy a fóti kastélyt Mészáros Lőrinc, a nemzet százmilliárdos gázszerelője nézte ki magának, illetve azoknak, akiknek az üzleti ügyeit hivatásszerűen intézi. Azon 2017-ben senki nem lepődik meg, hogy ha Felcsúthoz köthető fideszesek maguknak akarnak egy állami tulajdont, abból villámsebességgel lesz...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Most azért már kezdhetnének ismerkedni a váci fogházzal is...
qxy
A lengyeleket és érinti???ha nem, akkor minden rendben.
quadrocopter
"Családbarát qrmány" - helyesen: "Saját családbarát qrmány!"
Nagy Mária
És nekünk ez még mindig nem elég, hogy a fél(?) országon már áttaposott ez a túlképzett Zuckerberg a "csak barát" ganéval együtt. Egyre pofátlanabbul lopják ki a szemünket, no de ez "emberiességből" minden milliárdos csaláson túl tesz.
Mindig példaként tekintettem a gyermekvárosra, mert normális életet, életesélyt adott olyan gyerekeknek, akik az elhivatott családok nélkül biztosan süllyesztőbe kerülnének.
Ez a két szemét tesz róla, hogy tényleg oda kerüljenek. Irány Felcsút, tüntetni a mangalica házánál!
Eladott Ország
"Az úthenger zúgása kutyaf*sza amellett, amit ezek megengednek maguknak. Addig is a tekintetes urak és cselédek országa épül szépül, korszerűsödik. A kastélybizniszben nyakig érdekelt Orbán ­klán bejáratott strómanja révén veti rá magát az újabb remek lehetőségre: mint tudjuk a kastély­ és várprogram 33 milliárd forintnyi uniós támogatást rejt magában, ebből jut majd bőven a felújításra, átalakításra. Véletlenül pont azóta jár ehhez a nemes tevékenységhez ilyen nagyvonalú és önzetlen támogatás, amióta Lölö és Tiborcz István miniszterelnöki vő elkezdett kastélyokat vásárolgatni. Mert ebben az országban előbb ­utóbb minden kastélynak és várnak, ingó és ingatlan jószágnak, az istenverte közvagyonnak az őt megillető helyre kell kerülnie. Az uralkodó dinasztia és világszínvonalú sztármaffiózók magántulajdonába. Csak ez a szerencsétlen stróman b*szik rá mindig. Egyre gyűlnek a tulajdonok, kastélyok, milliárdok, osztalékok, földek, lapok, cégek, bankszámlák, kínok és keservek. Alakul a beesett arc, a növekvő táskák a szem alatt. És Lölö egy szép napon rádöbben, hogy semmi nem tart örökké. De minél később lesz vége, annál jobban fog fájni."
Qqberci
Most azért már kezdhetnének ismerkedni a váci fogházzal is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.