Tegnap még Kovács András jegyezte, ma már csak simán az Origo. Akármit is jelentsen ez, mindenképp vérciki. Valami változott abban a leleplező cikknek álcázott origós (fideszes) lejárató anyagban. Ez volt az a cikk, amivel Sarkadi Zsolt kollégám szerint bebizonyosodott, hogy „ha eddig a kormányzati lejáratómédia csak nyakig volt hajlandó elmerülni a szarban, mostanra szereztek oxigénpalackot és búvárruhát is, és ha kell, bármeddig lent maradnak”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
oh ők szeretnek hozzászólásokat is eltüntetni!
quadrocopter
@RonaGyuri: 4

és hozzászólókat is!

Amúgy ismét hazug ember, sánta eb effektus!
RonaGyuri
@quadrocopter: oh az szinte mindenütt könnyen megy; legtöbbször elég, ha a szerki kegyenceivel összeakasztod a bajszodat! =))
quadrocopter
@RonaGyuri: Jártam már így, kitiltottak, majd kb. 1 - 1,5 hónap múlva visszaengedtek.
Nessy
@quadrocopter: Remélem, azóta megtanultad, hogy pártunkat és kormányunkat, valamint alázatos szolgáit csak hódolat illeti, s nem bírálat? :-))
Cefi
@Nessy: @quadrocopter: @RonaGyuri: Visszajönni lehet gyorsabban is. Szerintem rekorder vagyok, a három hónap/négy kitiltással...:-)))
quadrocopter
@Nessy: Á, ennél keményebb csávó vagyok, csökönyös, konok, mint egy tank!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.