Bizony, ahogy öregszenek a fiatal demokraták lassan már számolgatják a „ledolgozott éveiket” a nyugdíjkorhatár közeledtével – úgy a ma „visszafogottan”- bocs, a képzavarért -  szélsőséges Jobbikosok felett is eljárt az idő. Sarkukban az új-pártosdit játszó nyilas párt, akik azt vallják, hogy a nyíl…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egy nagy baj van ezzel a rettentő ellenszenves kreténnel. Hogy veszélyesen elmebeteg! Ez túltesz a fiatalkori orbán videókon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Magyarországi pártok.
Azt látom mind azért van,hogy meg tömje a saját zsebét és hold udvara az,az gazdasági támogatóit is.
eugen4402
Mondtam már, hogy mára már egy szárnyas se lenne e Földön, ha a madárinfluenzával fertőzött állományt nem semmisítik meg a szakemberek.
Mondom: szakemberek, nem politikusok, mint akkor régen...
szettevette
Ha, a jobbiknak jó a Simicska támogatása, akkor részemről a jobbik leírva! Saját magát köpi szemközt.
karma1
Atyavilag! Hat nem csodalom, hogy nincsen magyar egyetem a vilag vezeto egyetemei kozott az elso szazban! (par napja volt itt egy szosszenet, hogy dehogynem, van, de aztan megsincs...)
Ez az Identitesz nev most komoly? Es ez a kotelezo haladasi irany tabla is? Es kinek jar a baberkoszoru ? Miert sarga az alapszin?
Eladott Ország
Hip hip barbatrükk . További (jobboldali) gondolatok: én meggazdagodtam, és magasról szarok rátok. Ti meg főljetek a saját levetekbe amit ti idéztetek elő. Olyanok, mint a náci csészealjak, jéghegyanyahajó, felfújható tankok, vagy a robbanó golyóstollak... heroikus tradíciósan, a fából vaskarika. Ők a jobbik archetípusa agyhugykővel együtt.
quadrocopter
Az a gond ezzel az Idenszifilisz vagy mi a f*szpom gittgegylettel, ha a kakira húslét csorgatunk, az attól még kaki marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.