Azt fogjuk kiírni az országhatárra, hogy “ne szólj szám, nem fáj fejem”! A Fidesz rendőrállamot akar kiépíteni – ez éppenséggel nem újság, de most tényleg olyan törvényt készülnek megszavazni, hogy Sztálin is elégedetten csettintene.“Orbán Viktornak rendesen tele van a nadrágja, ha tízmillió magyart akar éjjel-nappal megfigyeltetni” – mondta Vadai Ágnes, a DK alelnöke arról a legújabb fideszes törvényjavaslatról, amelynek alapján bűncselekmény gyanúja nélkül is bárkit meg lehetne figyelni.“Itt van az új III/III-asok kora”, s egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy a Terrorelhárítási Központ már most is bírói engedély nélkül végezhet megfigyelést, annak ellenére, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága kimondta, hogy az ellentétes az emberi jogok európai egyezményével. A Fidesznek nincs kétharmada, de ha pár képviselőt sikerül mozgósítana, vagy egyáltalán távolmaradásra bírnia,akkor már másnap szerelhetik a poloskákat fölfelé, és hallgathatják, hogy miről beszélsz a családtagjaiddal...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
"A Fidesznek nincs kétharmada,de ha pár képviselőt sikerül mozgósítana, vagy egyáltalán távolmaradásra bírnia"

Ez egy nagyon érdekes kísérlet, hogy ennyi idővel a választások előtt megmeri e lépni az ellenzék a szokásos együttszavazást vagy csak annyit mondanak, hogy

"bocsi, rossz gombot nyomtunk" (mint általában ha nagy ritkán bemennek a parlamentbe)
kamazuka
Én már annak is tudnék örűlni,hogy ha lenéznének.
Hallgatni való nem sok van rajtam ,ám nézni való annál több.
Vannak dolgok, miket nem lehet szavakba önteni!
Nessy
A felség árulásnak mi a büntető tétele? Fővesztés, vagyon elkobzás? Elkobozzák az adósságomat is? Noooormális???
Az is büntetendő, amikor a tv híradóban elhangzó baromságokat kommentálom? Miután nincs házmester, ki fog jelenteni a házból?
Tényleg, a "poloskát" mivel lehet zavarni? Mert kiirtani csak a felszerelőjével együtt van értelme! Ki fogja gyártani és szerelni? Mészáros, Tiborcz, Rogán szomszéd?
coni
@Perwool: Jelen esetben a börtön akár reális opció is lehetne, saját jogon is.
Perwool
@coni: Orbán börtönben él már most!
A saját becstelen, hazug életének a börtönében​...​behúzott nyakkal lapít, ​t​estőrök védelmében röhögi ki azokat, akik számon kérik rajta mindazt, amit művelt.​ ​Képtelen a legegyszerűbb kérdésre is válaszolni.
Borsodi
@Perwool: Sok Borsodi Cigók Romák megátkozzák akkor neki befellegzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.