Lázár János helyettese továbbra is kitart amellett, hogy a korrupciós vádak jelentős többsége mögött nincs igazi korrupció. Tiborcz István és Mészáros Lőrinc meggazdagodásán sincs mit nézni, és Rogán Antal sem a közvagyont lopja a szemünk előtt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Csepreghy Nándor: Nemcsak Mészárost vagy Tiborczot, hanem minden magyart össze lehet kötni Orbán Viktorral.
Legfőképpen a kurva anyáddal, te orbán bélférge.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na most a csepregi valoban inkabb a sajat anyjaval hazasitsa ossze a fonoket, de ha melyebben megnezzuk, akkor a SZAVAK, amiket kimond, azok nem hazugsagok, hiszen gyonyoruen torvenybe foglaltak a korrupciot, es mint ilyen, az mar nem is buncselekmeny, hisz az Alapkatyvasz resze...

Kulonben meg kikerem magamnak, hogy valaha is orbannal meg a familiajaval akarcsak egy napon is emlitsenek, nehogy mar osszekossenek vele!
En nem akartam ugy megelni, hogy adot kelljen csalnom, ha meg akarok elni Magyarorszagon. Ha ebben nem akartam reszt venni, nagyon nagy valoszinuseggel nem asszisztalnek a tobbi aljas intezkedesukben sem.
Nessy
Nincs itt semmi látnivaló, tessék tovább haladni!
Csepreghy meg meglátogathatná a mamáját, bár az nem tehet róla, hogy gyereket várt, és FIDESZ politikus lett belőle!
Azért, mert a hívek mindent elhisznek, nem mindenki debil ebben az országban!
Cefi
@Nessy: Elvileg egyetértenék veled. De! Nem fidesz politikus lett, manem fideszállat-véglény, magyarul ürülék. Minden más ok.
Pálinkafőző Rézüst
Kicsi román migráncsnak nagyon kinyílt a csipája...
Eladott Ország
"Nemcsak akkor hazudnak, amikor pofáznak, hanem akkor is, amikor kussolnak. Szakemberek helyett tele a kormány az ilyen szervilisen lihegő, Csepreghy féle agyatlan alattvalókkal. De szerencsére ezért van Csepreghy. Hogy néha Kósa-Németh színvonalát produkálva zsibbassza az agyvelőnket."
nevemnick
Nem összekötés, de hasonló: az öreg barátom mesélte, hogy a ,,megtorlás" idején figyelmeztették, hogy ha nem vigyázz magára, akkor felkötik a haverjaival együtt a bitófára:
,,Bánom is én, csak mindig én álljak a földön..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.