Többrendbeli sikkasztás és más bűncselekmények miatt jogerősen öt év szabadságvesztésre és ötmillió forint pénzbüntetésre ítélte a 2003-ban kipattant brókerügy elsőrendű vádlottját, Kulcsár Attilát szerdán a Fővárosi Ítélőtábla Debrecenben eljáró, Elek Balázs vezette tanácsa.

A táblabíróság ezzel tovább enyhítette Kulcsár Attilának a megismételt elsőfokú eljárásban kiszabott hat év hat hónap szabadságvesztésről szóló ítéletét.

Kerék Csaba másodrendű vádlottat – kilenc hónappal mérsékelve az elsőfokú ítéletet – három év szabadságvesztésre és ugyancsak ötmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

Az ügy több más vádlottjának büntetését is enyhítette a táblabíróság, néhány esetben pedig helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét.

A jogerős ítélet kihirdetésén egyik vádlott sem jelent meg.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Minden tolvaj mögött egy profi jogász áll, aki kimossa a szarból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@nemfideszes: 16.13
Leírtam már számos alkalommal: aki részt vett személyesen az elmúlt évtizedekben az ország kifosztásában, vagy olyan pozícióban volt, hogy rálátott a bűncselekményekre, de ennek ellenére nem tett semmit, az mind felelőse az ország jelenlegi helyzetének.
Bocsánatot kértek, tettek beismerést, tettek feljelentést, ami kötelességük lett volna? Kizárták a pártjuk soraiból a bűnbeesetteket? Visszafizettek egy fillért is az ellopott pénzekből?
Ha erre mind nemleges válasz adható, akkor nem is értem miért írzs olyat, hogy az a gond mindösszesen Gyurcsánnyal, hogy megosztó személyiség?!
Hogy meg miért az "ezen" oldali politikusokat csépelem, arra az a válaszom, hogy a Fidesz disznóságait is mindig szóvá teszem, csak az neked (is) természetes, hiszen azt te is ugyanúgy gondolod, ezért az fel sem tűnik. Másrészről meg lehet, hogy én is úgy gondolom, ahogy Bartus mester is leírta egy korábbi cikkében:

". De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak."
"Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani. "
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Nos valahogy így!
nemfideszes
@Béla333: Igen, mindenki tudja, hogy az előző garnitúra is lopott. Igen mindenki tudja, hogy korábban (már az olajszőkítések idején is) valamilyen szinten összejátszottak a "nagyok". De ha ezt naponta ezerszer is leírod akkor sem fog változni semmi. Antallt idézve "tetszettek volna forradalmat csinálni". Én pedig ezerszer is elfogom mondani, hogy a magyar emberi lélek már csak olyan, hogy ha most a baloldali politikusok kiállnának és a fejükre hamut szórnának, azzal a baloldal nem nyerne, csak vesztene, a fidesz nagy örömére. Legalább ennyit tanulhattatok volna az öszödi beszédből!
A baloldal azt b@szta el de nagyon, hogy azt hitte, 4 max. 8 évente majd szépen váltogatni fogják egymást a hatalmon a jobboldallal. Azonban nem számoltak a potrohos hataloméhségével. Hagyták, vagy nem vették észre, hogy a kis törpe szép lassan kiépíti a hálózatát, gazdasági és média hátterét, az alvilági, rendőrségi, titkosszolgálati kapcsolatait, egyszóval a maffia rendszerét, amivel a baloldal most már nem tud mit kezdeni. Úgy is mondhatnám ugyan úgy besétáltak a csuti csapdájába, mint az MDF vagy a kisgazdák.
Csak hát a baloldalra azért még szüksége van, mert kell a biodíszlet a parlamentbe , hogy megőrizhesse a demokrácia látszatát.
Béla333
@nemfideszes: 17.12
Nem forradalom kell ahhoz, hogy becsületesen éljünk szerintem!
Jogos az elvárás, hogy a politikusaink ne éljenek vissza a bizalmunkkal.
Ha meg visszaéltek, akkor meg takarodjanak el a közéletből! Ha kell, ezerszer is felhívom erre a figyelmet, hátha legalább egy választó elolvassa és elgondolkodik, hogy igaz-e?!
Ha nincs Mea Culpa, akkor nincs is esély a megbocsátásra. Szerintem!
A csapda dologban valószínűleg igazad van, de a bűnözők közötti torzsalkodás nem hiszem, hogy bárkit is, bármelyik választót meghatja!
Bűnözőkben nem fognak mégegyszer az emberek bízni.
"Ezen" az oldalon nem elég a győzelemhez annyi, hogy "Folytatjuk!".
Az a Fidesz oldala!
Béla333
@nemfideszes: 17.12
Még egy! Ezt a hamuszórást nem most kellene ám megtenni, 1 évvel a választások előtt, hanem 2010-ben kellett volna a 2/3-al elveszített választások után!
Én akkor is ezt írtam!
Azóta már rendezhették volna a sorokat. Így meg csak ellenzékben elvesztegettek eddig 7 évet.
Most már az lenne a legjobb az országnak, ha összeszednék az eddig ellopott cuccot és elmennének Hawaii-ra kagylót szedegetni és hagynák végre az országot észhez térni az évtizedes országdúlás után!
nemfideszes
@Béla333: "bűnözők közötti torzsalkodás nem hiszem, hogy bárkit is, bármelyik választót meghatja"
Nekik nem is az a szerepük, olajszőkítés, Clodo, kopaszok, fradi ultrák, 2006, NVI iroda, Városliget, T. Csaba, Sz. Ferenc mint fidesz székház védő, Vizoviczki, Kubatov... a részletekbe inkább nem mennék bele, nézz utána a neten.
A forradalom nem is ahhoz kell, hogy becsületesen élj! De hiába élsz Te becsületesen, attól még nem lesz változás, és a politikusok sem lesznek becsületesebbek. És hiába van igazad (legalább is részben) 2 millióan biztos, hogy nem fogják olvasni amit leírsz, elgondolkodni pedig még kevesebben fognak rajta... márpedig a fidesz eltakarításához kell legalább 2-2.5 millió ember. Ennyi pedig összesen nincs az ellenzéki pártoknak nem, hogy egynek, és főleg olyannak amelyik még soha nem korrumpálódott. Szóval csak az a baj, hogy álmokat kergetsz...
Hiába volna Mea Culpa az átlag ember már nem hisz a politikusoknak, max. csak a pártjukkal szemben elfogultak, és akkor megint ott vagyunk ahonnan elindultunk.
kukac50
Farkas Flórián büntetése jobban érdekelne? Meg azoké akik falaznak Neki. Azok is bűnsegédek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.