Nem lennénk most az imperialisták helyében. Folytatódik a vörös csillagos kutyakomédia. Beperelte a Heinekent a Szovjetunióban volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezete (Szorakész). Keszegné Menczer Erzsébet, a Szorakész elnöke azt írja: álláspontjuk szerint a sörgyártó termékein található vörös csillag tiltott önkényuralmi jelkép akkor is, ha terméken jelenítik meg, és használata sérti a kommunista diktatúra áldozatainak emlékét, nem méltó a magyar nemzethez. Ezért azt kívánják elérni, hogy tiltsák el a Heinekent a vörös csillag használatától. A kommunista jelkép a külső szemlélő számára teljesen megegyezik azzal a szimbólummal, amelyet a Heineken jól láthatóan visel – érveltek. Különös, hogy ezt a “jól látható” vörös csillagot csak most, fennállásának 27. évében vette észre a szervezet, amikor a Fidesz háborúba indult a holland multi ellen. A Szorakész elnöke egyébként Menczer Erzsébet, aki 2010-2014 között a Fidesz parlamenti képviselője volt.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ő AZ, AKI EGYSZER RÁSZORULTSÁGI ALAPON MEGSZAVAZOTT EGY ÖNKORMÁNYZATI LAKÁST A FIÁNAK, MIKÖZBEN A PARLAMENTBEN 723 EZRET KERESETT.

index.hu/belfold/2017/03/24/segitseg_a_lazar-semjen_csillagrombolonak_menczer_erzsebet_a_fideszes_civil/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Cefi: Igen, ez az az ijesztő banya, a III. kerületben rontja a levegőt és habzó szájjal támad mindent amit előírnak neki.
Cefi
@nemkati: Itt lakom. Mindent látok. Nagyon szomorú.
nyanya001
Már megint beigazolódott, hogy a Fidesz a hülyék gyűjtőhelye.
Manhattan
Egy komment: Ezt írta Grőber Attila barátom, akinél kevés ember ismeri jobban a történelmet. Érdemes Elolvasni.
"Boldog lennék ha csak annyit kellene írnom ostobák. Ennél azonban sokkal rosszabb a helyzet. Talán nem baj, ha nem ismerik a középkori szimbolikát, melyben a föld, a tűz, a víz és a levegő, valamint a mágikus erő jelenti az ötágú csillag öt sarkát. Még az sem baj, ha nincsenek tisztában azzal, hogy a Heineken 1886-ban fejlesztette ki a máig titkos "A" élesztőt, s az ő csillagukon a négy kozmikus alapelem mellett 1889 óta ez a mágikus ötödik sarok. És még azt is meg lehet érteni, ha fogalmuk sincs arról, az okozat nem lehet előbb, mint az ok, vagyis a Heineken vörös csillaga jóval korábbi, mint ahogy a kommunista mozgalom használni kezdte ezt a szimbólumot. Mindez egyáltalán nem számítana, s talán még azt sem gondolnám róluk, hogy buták és ostobák. Ennél azonban sokkal rosszabb a véleményem róluk. Nevezetesen az, hogy végtelenül cinikusak és, hogy fogalmuk sincs arról, hogy ez a "vörös csillag" ügy ma Magyarország egyik legjelentéktelenebb problémája. Azt gondolják, hogy több millió embert lehet egy ilyen idióta problémával elterelni a valódi ügyektől. Három dolgot szeretnék nekik üzenni. Tévednek, ha hülyének néznek mindenkit, tévednek, ha azt gondolják, Magyarország nem látja a saját, valódi problémáit, s tévednek, ha elhiszik, nem fognak felelni mindezért. Felelni fognak."
simmering73
Szórakész? Talán Maporakész vagy mi a vörös istennyila.
bencemacska
@Manhattan: ma, 19:36
A Heineken helyében én beperelném a támadókat bűnpártolásért, mert nem ismerik el, hogy a bolsevikok lopták tőlük a jelképet!!!
Hol volt 1886-ban még a Vörös Hadsereg??? Tudtommal náluk jelent meg először a vörös csillag, mint szovjet jelkép!
Egyébként a Heineken csillag nem vörös, hanem PIROS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.