Három éve kezdődött a győri hajléktalan mesébe illő története. Andraschek László hét évig egy hajléktalanszállón tengette mindennapjait, amikor egyszer csak óriási szerencse érte. 636 milliót nyert a lottón, és ezzel minden megváltozott. 

Szomorú véget ért a lottómilliomos hajléktalan cukrászdája

A nyereményből előbb feleségével egy házat béreltek Győr gazdag környékén, de ott nem érezték jól magukat, ezért kevésbé elit környékre költöztek, majd befektettek egy kávézóba, ahol kulturális programokat, kiállításokat akartak tartani.

A vendéglátóhely éppen két éve nyílt meg, most viszont úgy fest, szertefoszlik az asszony álma – tudta meg a HVG. A cukrászdát adótartozás miatt kénytelenek bezárni, az adóhatóság már lefoglalta a lottómilliomos házaspár kávézójában a csokiszökőkutakat, a fagyipultot és a tévét.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@cikicakk55: na.. a pasi és a neje nem volt hajléktalan.
önkormányzati lakásban éltek, aminél a kilakoltatás veszélye forgott fent- mivel nem tudták fizetni a lakbért...
ekkor nyerték meg a hatoslottón a telitalálatot. - 500 millát.
-A kevésbé elit környék... - hát.. az éppen három házzal van arébb ahol a szüleim is laknak... Győrnek egy kertvárosi része. A házuk egy tök normál.. kb a 80as években épült ház.. semmi extra. A cukrászda a belvárosban volt...
Útjában voltak valami szemétládának... győriként sejtem is kinek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@adrenalink: Skandináv lottót minden héten vásárolok, állandó számaim vannak, nem is merem abbahagyni :)
gulyasgyula
@division: Egyet értünk de az üzleti élethez az ""ÜZLETI VÉNÁN "" kivül nem árt egy jogi és egy közgazdász , könyvelő tanácsát is kikérni néha ..Vállalkozó család vagyunk , tapasztalatból beszélek ...A presszóknak , sörözőknek lejárt 3 éve adtam el a 17-évig működő 120 m2-es vendéglátó üzletemet ..Meg kell tanulni váltani ...620 millióból vehetett volna 20 lakás Győrben és lógathatták volna a lábukat még az unkáik is ..
adrenalink
@Levendula: Az egyik barátunk rendes lottóval, 20 éve állandó számokkal játszik, ő sem meri megváltoztatni. Egyszer 2 hónapra külföldre ment, rám bízta, hogy játszam meg a számait, a nyereményen osztozunk. Anyagi helyzetemben nem állt be változás:-)
division
@gulyasgyula: Persze, a pénzzel tudni kell bánni is.
micfild
@gulyasgyula: Lakásokat is vettek...a kávézó csak az álmuk volt.. nagyzolás.

egyébként igazad van,

majd megkérdem anyámat mit tud.. mivel.. "milliomosék" ott laknak az utcájukban.. 3 háznyira.
simmering73
Igen. Ha semmihez sem értettek, akkor csak ingatlanba lett volna szabad fektetni. És ahogy @gulyasgyula mondja, 20 ingatlan bérbeadásából élhettek volna gondtalanul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.