“A 2010-es kormányváltást követően tomboló „csontvázkeresési” láz hevében Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos kezdeményezésére 1442 esetben indult vizsgálat magas beosztású köztisztviselők, állami tulajdonú cégek és önkormányzati vezetők ellen. Akkoriban minden hírműsor azzal a látványossággal kezdődött, hogy a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány vagy a Fővárosi Önkormányzat néhány tisztségviselőjét bilincsbe verve elvezetik a rendőrök. És a tévékamerák minden esetben csőre töltve várták a pillanatot, amikor az egész ország szeme elé tárhatják, ahogyan a porig alázott tisztségviselőket vezetőszíjon vonszolják ki a rendőrök munkahelyükről vagy lakásukból. Mert furcsamód a média munkatársai mindig tudták, hogy mikor és hol kezdődik az újabb pankráció. (…) Az egymást váltó két elszámoltatási biztos által elindított csaknem ezernyolcszáz vizsgálatból mindössze az ügyek három százalékában, hatvanegy esetben született büntetőfeljelentés, ám ezek közül huszonnégyben már a vizsgálati...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@papa.49: Korábban egy olyan honvédségi lakást, amilyenért biztosként vezetőszáron vezettette a volt katona kollégáit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Aztán hogy eltűnt a mi Gyulánk, ha keresi valaki, talán valamelyik temetőben megtalálja, na nem a részvét viszi oda, hanem az adatbázisba kell a fejfán szereplő adat. Mégsem lehet egy földügyleti szerződést elkészíteni hiteles adatok nélkül! Legalábbis a korabeli hírforrások ezt állították! Vajon beperelt egyet is?
Hellcat
Koncepciós perek! ÉLjen a rendszervisszaváltás...tapsoljatok geci fideszesek...
papa.49
@nezelodo: Apropó mit is kapott a csalásért a gyulus???
nezelodo
@papa.49: Korábban egy olyan honvédségi lakást, amilyenért biztosként vezetőszáron vezettette a volt katona kollégáit.
Béla333
Most ki várt mást ebben a mutyivilágban, amiben a kéz-kezet mos a vezér elv?:

"...paktum születhetett a politikai ellenfelek között. Ugyanis „blokkolódtak büntetőügyek a fideszes mutyik ügyében, de nem indultak eljárások vezető MSZP-s, SZDSZ-es politikusok, holdudvaroncok ellen sem.”
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Ki gondolja egy percig is komolyan, hogy nálunk csak politikusi lopkodás van, de elkövető az egy szál sem?
A 4-es metró ügyben is csak úgy egyszerűen eltűnt egy jónéhány milliárd, de valamiért Polt nem jött ennek a nyomára, holott már vagy 6-7 éve vizsgálódik?
Ki hiszi ezt el?
Clavigo
@papa.49: Semmit...Benyálazott pár embert,,,oszt szóltak neki,,hogy " ölég " Mostantól kezdve a mezőgazdasághoz fog érteni...oszt jó napot. :) :)
magyarbakancs
"Emberi életeket tettek tönkre Orbánék a koncepciós perekkel – Nyugati Fény"
Mennyi Fideszes lesz tönkretéve, de végleg remélem.
MSZP se maradjon ki belőle.
papa.49
@nezelodo: Pontosan ugyanúgy kapott lakást ő is mint a Fapál, csak őt nem vezetgették vezetőszáron, DE MÉG FOGJÁK!!!
A második hszd. is igaz mit érthet egy katonai ügyvéd a mezőgazdasághoz, talán a traktor elejét felismeri, TALÁN, a gyulusról nem FELTÉTELEZEM!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.