Nem változtatja meg a Fidesz a 2018-as országgyűlési választás előtt a választási eljárásól szóló törvényt – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy az utóbbi időkben összehívott ötpárti egyeztetéseken az ellenzék nem volt konstruktív, két módosításukat (külhoni magyarok levélszavazásának megkönnyítése; kamupártok kiszűrése) sem fogadták el.

A magyarországi lakcímmel rendelkező, de külföldön dolgozó magyaroknak tehát továbbra sem nyitott a levélszavazás (mint a magyarországi lakcímmel nem rendelkező külhoni magyaroknak), nekik ugyanúgy személyesen kell majd 2018-ban is megjelenniük a külképviseleteken, hogy leadhassák voksaikat. Emiatt többeknek több száz kilométert is meg kellett tenniük a 2014-es országgyűlési választáskor.

Korábban több ellenzéki párt is azt akarta, hogy a levélszavazat lehetősége az utóbbi csoportra is vonatkozzon, de ezt a Fidesz elutasította. Kósa Lajos a sajtótájékoztatón ezt azzal indokolta, hogy ilyenre 1990 óta nincs lehetőség, és szerinte jó, ha a választási rendszer „stabil”.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kósa! Anyádba!

Ez mi?

"... két módosításukat (külhoni magyarok levélszavazásának megkönnyítése; kamupártok kiszűrése) sem fogadták el."

"Korábban több ellenzéki párt is azt akarta, hogy a levélszavazat lehetősége az utóbbi csoportra is vonatkozzon, de ezt a Fidesz elutasította."

Szóval, anyádba, patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Nem baj, arománok és az ukránok ellenőrzés nélküli sajtcédulákon szavaszhatnak és választhatnak. Ide, magyarországra, a fideszre. Meg a kurva anyád cuticigány.
Hellcat
Jó ha a rendszer stabil? Akkor minek piszkáltátok meg azonnal kormányra kerülés után?
nyanya001
@Cefi: És ellenőrzés / kontroll nélkül.
nevemnick
Rábaltáztok getzik.
Vasárnap ment vissza az egyik ismerős család Coventrybe., elmondták, hogy az országban többen szervezik a szavazásra az útvonalat, gépkocsikat és kisbuszokat. Ugyanez a helyzet Európa több országában is: ,,Mert köszönjük, jól vagyunk, és megtehetjük!"
Hajrá!
madlaci66
Persze, a magyarok el akarnak menni, a román, ukrán meg ide akar jönni. Hogy utána tovább menjen...
nezelodo
Nem konstruktív az ellenzék! Nahát Lala, azért mert szeretnék a csalási mesterterveteket elgáncsolni? Tudom szarul esik, de meg fog történni, mert tudod még a legjobb berendezkedésű birodalmak is megbuknak egyszer! Ez a csalásra és lopásra épített rendszerekkel remélhetőleg előbb megesik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.