Az előzetes becslések alapján csaknem bruttó 1,2 milliárd forintba fog kerülni az újabb nemzeti konzultáció – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Az „Állítsuk meg Brüsszelt!” szlogennel nemrég kezdődött újabb nemzeti konzultációt intenzív tájékoztató tevékenység is kíséri majd. 

A konzultáción hat kérdésben kéri véleménynyilvánításra a lakosságot a Fidesz, és a véleményeket figyelembe fogják venni, ha az egyezik a párt véleményével.

A kérdőíveket május 20-ig lehet visszaküldeni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akarsz-e diktatúrát, drága Birkaországom?
Azt hiszem azért, mer fogy a levegő, ürül a kassza, ezért egyre szánalmasabbak az ötletek. Terelni kell az oktatási és a szociális ellátórendszer teljes összeomlásáról, a 100 %-­on pörgő, mindent felemésztő korrupcióról, az állami földek cinikus szétosztogatásáról, a műtárgyakban testet öltő milliárdos jegybankos pazarlásról. Erre futja a fidesz sötét agyából. Csúsztatásra, hazugságra, félrevezetésre. 1,2 milliárdért megint írnak levelet a válaszokat megszámolják, összesítik, majd kihírdetik, mit akarnak az emberek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@eszegfu: Szerintem nem bontották fel. A büdös szót érezték.
Equus
család visszaküldi: "Nem fogadta el" felirattal
Equus
@Equus: 1ébként egyszerű. Apám összegyűjti, ráírja mindre és bedobja az első útba eső postaládába
Szókrakész
"kéri véleménynyilvánításra a lakosságot a Fidesz, és a véleményeket figyelembe fogják venni, ha az egyezik a párt véleményével."

És ha nem egyezik?
Mindegy.
A lényeg, hogy valakiknek megint hatalmas pénzkupacot tojt a nyuszi.
quadrocopter
Kövér Szilárd nyomdája működik még?
Sámannus
Én áthúzom a borítékot, és bedobom a postaládába.Amíg küldik ezt teszem. Lássuk ki únja meg. a posta, vagy ők. Amit a többi lakó kidob azt is visszaküldöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.