F@szlevágást emlegetve újra azt fejtegette, a coming out többet árthatna "Viktornak", mint nekik. Simicska Ádám a Zsúrpubi című lapnak elmagyarázta, miért fenyegette meg a Facebookon először – apja üzenetét tolmácsolva – a Habony-média egyik vezetőjét, majd végül a kormányfőt. Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset??? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nekem annyi vaj lenne a fejemen, mint don viktornak, hat nem figyeltetnem SImicska hazat (legalabbis nem ennyire nyiltan), mert nem biztos, hogy jo az alvo oroszlan bajuszkajat huzogatni...
Azzal egyutt a Simicska csalad OSSZES tagja tudhatja a titkot (jo, talan a kislanya nem), es ahogy emlekszem, a hos es igaz ember a G-napon (es utana sem) kerte ki maganak a g..cizest, nem mondta azt, "hogy a becsuletembe gazoltal Lajos", vagy hogy "ez nem igaz, nem is vagyok g...ci", szoval neman turte egy allam miniszterelnoke, hogy "le g...cizzek..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Álljál ki mond el mit tudtok és kész.
de ne csepegtesd mert mire odakerül a sor,hogy mondjál valamit hiteltelen lesz a mondani valód.
volvós
Viktorka !! A gyerekek, fiatalok, és diákok kezték el 1956-ban is
Erre kell gondolnod minden pillanatban, mielött g...ibb leszel !!
colibri
Lehet, hogy nem is Simicska lesz az aknavető, hanem a fia?
karma1
@colibri: O az a fiu, aki a jobbik fele huzodik?
quadrocopter
A sunyi, mocskos, hisztisen nemzethyző bűnözőket mindig be lehet fogni valami ótvaros aljasságon, egy Orbánt meg különösen! Más, "tisztességes" bűnözők 30-40 évet nyomnak le az "árnyékban" piti ügyekért, amiért ez a gagyi szarházi, skizofrén mutáns egy napot se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.