A CEU minél előbbi kilövéséhez a miniszterelnöki szavazatra is szükség volt. Orbán mindent elkövetett azért, hogy ne kelljen a nyilvánosság előtt magyarázatot adnia a törvényre és a sietségre. A hvg.hu beszámolója szerint Orbán Viktor mindent megtett azért, hogy elkerülje a találkozást a sajtóval. A dolgozó szobájából a lex CEU sürgősségi tárgyalásáról szóló szavazásra direkt került egy félemeletnyit, hogy ne kelljen azt a folyosót használnia, amelyen még engedi Kövér László a sajtót dolgozni. Az ülésteremből kifelé már nem tudott trükközni, kénytelen volt néhány, komolynak szánt, de az ő szájából inkább viccesnek - pontosabban cinikusnak - ható mondatot mondani.– Látom, milyen ideges a hangulat - magyarázta Orbán, miért van szükség arra, hogy a nyilvánosságra hozástól számított egy héten belül törvény szülessen a lex CEU-ból. Arra reagálva, hogy épp a kormány kapkodása vált ki feszültséget, annyit mondott: "higgyen a magyar kormány jószándékában".

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Van pofája ezeket a szavakat a száján kiengedni?
Hogy beszélhet ő jó szándékról?
Talán azért, mert nem tudja mit jelent ez a szó?
RonaGyuri
miiiiiiiiiiiibeeeeeeeeeeeeeeeee? =)) Az általa fémjelzett kormánynak szépszámú hiátusa van, de vannak dolgok aminek a nem megléte nem egyszerű hiányosság, ezek közé tartozik a józanság is! =))
namihami
Nocsak! A Parlament összes függönyét leszerelte a Soros-Gyurcsány-és még kitudja, kicsoda reakció? Lehet, hogy ebben már a CEU keze van? Hol volt ezalatt a Rőzsebajuszt? Így sz@rba hagyni a Gazdáját? Ez minimum fegyelmi, de kerékbetörés se lenne meglepő.
Vonuljon ki a Békemenet: Vissza a függönyöket a Parlamentbe!--táblák alatt.
Clavigo
@Cefi: @quadrocopter: ..Megelőztetek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.