Tizennégy városban ragasztotta le a “nemzeti konzultációnak” hazudott parasztvakítás plakátjait a Monentum Mozgalom. A plakátokon eredetileg szereplő paranoid szlogenben („Állítsuk meg Brüsszelt!”) a városnevet Moszkvára, illetve Orbánra javították ki. A Momentum aktivistái Budapest mellett Balassagyarmaton, Miskolcon, Győrben, Szegeden, Pécsen, Debrecenben és Kecskeméten is átragasztották a plakátokat. Azt állítják: „A kormány úgy hazudja magát szabadságharcosnak, hogy közben évek óta hagyja, hogy Putyin egyre szorosabbra húzza a rabláncot Magyarországon. Pedig mi Európához tartozunk.”

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ezert gratula nekik... Erdekes, oket nem fogjak eloallitani kozvagyon rongalasaert, garazdasagert, mert hogy Gulyasek ezert fognak kozmunkazni,... Hmmmm...
(Vagy lehet, hogy orban Sinmicskatol csorta el a plakathelyeket, es igy az csak Simicska magan ka'ra, de nem a kormanye?)
relatív
Nem értem ezt a nagy hasonlítgatást - bárkihez, bármely időszakhoz -, hiszen a mai regnáló alapból ilyen lapos, nem kell ehhez segítség !

Végre a mai regnálók tetteivel kellene egyértelműen foglalkozni, hiszen minden baromkiodásukat épp ő maguk igyekeznek más, egyéb személyhez, jelenséghez mint indok hasonlítgatni.

Sokkal egyértelműbben kellene az igazi okot - és nem egyszerre százat - meghatározni, harcolni ellene !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.