„Viszket a tenyered? Mosd meg és nyújtsd oda Felebarátodnak. Ha már Húsvét van.” Így reagált Pósfai Gábor, a Decathlon magyarországi ügyvezetője Facebook-posztban Orbán Viktornak arra a húsvéti nyilatkozatára, hogy a tüntetésektől még a békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere. „Abba most ne menjünk bele, hogy én keresztény emberként akár ezt ki is kérhetném magamnak és számonkérhetném rajta a Tízparancsolat különböző pontjait, különös tekintettel a VII., VIII. és X. pontra. De a legfőbb bajom inkább az, hogy aljasul megint előjön az uszítás, a magyar emberek tudatos egymással szembe fordítása, az „amit szabad nekünk, azt másoknak nem” effektus.” – írja Pósfai a Facebookon. Azt mondja, mindig is jobbra szavazott, és egyáltalán nem fél, hogy ilyeneket oszt meg egy nagy cég vezetőjeként.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
...és ne csak a tenyerét mossa meg, hanem a putyinszaros száját is. Oszt' jónapot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
...és ne csak a tenyerét mossa meg, hanem a putyinszaros száját is. Oszt' jónapot.
quadrocopter
Ennek a mcskos patkánynak már mindenki beolvasott, csak egy 7.62-es Gorjunov nem!
SystemError
Érdemes elolvasni az egész facebook posztot, "teljes" leírás főleg egy keresztény ember megvilágításából...
nevemnick
Végigolvastam a FB hozzászólásokat.
Rengeteg román! és magyar, egy vagy egy ismerőssel sem rendelkező troll írogat posztokat. Ez az 1 bites csicskasereg, orr-bán seggnyalói képesek mindenkit betámadni csak azért mert más a véleménye.
Most már ideje visszaállítani a valós Magyar Köztársaságot és az Alkotmányt, és száműzni az elmúlt 27 év kártevőit!
Manhattan
Szívesen látnám a többi kereskedelmi hálózat vezetőjének kiállását is. „Azért még lehet más is normális, hogy nem ugyanazt gondolja, amit én. Azért még dolgozhatunk együtt sikeresen, mert pont a sokszínűség, a sok különböző vélemény viszi előre a világot. Jobb helyeken.”
Csizmás Kond
facebóók...ha valakinek mostanában valami mondani valója van ma majdnem minden ki a fészbukon adja hírül...mintha az lenne a világ közepe
SystemError
@Horizont: Én a munkahelyemen, barátikőrben eddig sem hallottam nagyon a kormányt propagáló megnyilvánulásokat jobboldaliaktól egy ideje.. Kb egy éve utoljára, de az is migránsokról szólt...nem pedig szakpolitika. Kezd az is kiütközni, hogy fidesz felzabálta a jobboldalt. Mire is szavazzon egy mérsékelt jobboldali, ne adj isten egy libreál-konzervatív...:) Ezt a szót ma kiejti egy jobboldali, akkor a sajátjai nyírják ki, miközben fogalmuk sincs ezen szavak jelentéséről...:) Úgy érzem a most tüntető tömegben az a szép, hogy pártatlan azt leszámítva, hogy nem fideszes. Sokan tudnak azonosulni velük, amíg nincs felcímkézve. Talán a legjobb az lenne, ha ők alapítanának egy választási pártot, melynek nincs irányultsága csak egy közös nevező a demokrácia. Vagyis, ha nyernek, akkor csak annyit garantál, hogy a többi párt valós arányok szerint képviselheti a szavazóit!
Csizmás Kond
@Horizont: tájoktakásos fészbuk...most már értem miért vagytok ilyen okoskák :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.