Igen, ezt még régen mondta. De így is érdemes megnézni, milyen volt Orbán Viktor, amikor arról beszélt az engedni nem akaró hatalomról:, „mindenki, aki ehhez a nevét adja, csókolja meg a fenekemet.” „Az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. Csak magának! És nem a lövöldözőket kell, hogy terhelje a felelősség, hanem azokat, akik nem voltak hajlandóak a békés szándékúakkal tárgyalni. Elismerni azokat, és működni hagyni. Erről van itt szó. A felelősség őket terheli. Elzárkóznak a párbeszédtől, lehetetlenné teszik azt, hogy azokat az indulatokat, amik felgyülemlenek ebben a társadalomban, normális, civil polgár módjára, szerveződve levezessék. Ezt teszik lehetetlenné. Aztán amikor majd kergetik őket az utcákon, azt fogják mondani, hogy akik kergetik őket, azokat terheli a felelősség. Egy nagy fenét! Őket terheli, akik belekényszerítik az embereket, hogy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem is kell ellenzék csak egy hangosbemondó, amin saját magát hallgatná 20 éves eltolásban... Mekkora egy pszichopata geci ez:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nem is kell ellenzék csak egy hangosbemondó, amin saját magát hallgatná 20 éves eltolásban... Mekkora egy pszichopata geci ez:)
kissé felnőttem
szép és igaz vallomás, csak egy kérdésem maradt.mikorra tud leggyorsabban csomagolni.úgy hosszu távra, úgy 3,000Km.re vagy 30 évre. zokszó nélkül egyetértenénk.Lenne egy esélye unokázni.Nos nagyapó ? Avagy hamisak a fentebbi sorok is ??
bencemacska
@SystemError: ma, 14:30
Nem is kellene mást csinálni a tüntetéseken, mint ezeket folyamatosan bejátszani!
Már vannak felnőttek (20 évesek!), akiknek ez új. ( Meg feledékenyek is vannak!)

Nem tudom kinek a birtokában van a Fekete Doboz archívuma?!
SystemError
@bencemacska: A Pintér jó mélyre feldugta a többi olajos és hasonló akta mellé:)
Lepényleső
Az önálló borotválkozás talán segítene a felismerésben?
papa.49
Honnan indult, és hová érkezett???
Neki csak a hatalom kellett, és az adta a lehetőséget, az ország kirablására!!!
Hellcat
Ezeket kéne ilyenkor éjjel nappal nyomatni...meg a hosszú listát arról melyik ifdeszest hogyan támogatta a Soros...ez a patkány viktátor már 88 ban 20 ezret kapott a sorostól havonta amikor már 3 ezret keresett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.