Komáromy Gergő, azaz G Ras, a szombati tüntetés egyik fellépője betartotta ígéretét, és a húsvéti hagyományokhoz illően hétfőn locsolni indult. 

A hagyományőrzés viszont nem a lányok hajkurászásáról szólt, hanem egyenesen a Szabadság tér felé vette az irányt, és egy barátjával közösen megdobták a szovjet emlékművet lufikba csomagolt vízalapú festékkel. A rendőrök a helyszínen felvették az adataikat, majd előállították őket az V. kerületi kapitányságra. 

A 444.hu azt írja, egyelőre nem tudni részleteket, hogy végül mivel vádolták meg kettejüket, illetve hogy benntartották-e őket a rendőrségen.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Az oroszok nem fognak lemenni a rendszerváltó fidesz szavazók torkán, ahogy az látszik is...A fiatalokén se, ahogy nézem..A Putyinnak meg beigértél mindent, hogy úgy is győzni fogtok!:) Az a legkevesebb lesz, hogy buktok. Nem lennék a helyedben, amikor megáll a volga melletted... Buzeráns leszel-e a sitten Viktor?:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
Mert éppen annyira bunkók mint TE. Mit vétett egy emlékmü?
Nessy
Pár évvel ezelőtt még pártunk és kormányunk le akarta bontani, és a helyét sóval beszórni.
Ettől függetlenül inkorrekt dolog volt a festékkel dobálás.
Aki Én
@Szókrakész: 22:08 Ez most tök komoly? Azért ez elég ékes példája annak, hogy mennyire félre érted a dolgokat.
nezelodo
@Nessy: Na látod, hogy ezek a begőzölt kommentelő kollégák milyen feledékenyek! Amit egykor a Soros fiókák, (fiatal "demokraták") elkövettek, az nem volt bűn, de ha ma más utánozza le őket, akkor a Polpotért ordibálnak. Hiába, nem véletlen, hogy a dakota párt a szavazói legendás emlékezetében bízik! Nem számít a koronaúsztatás, a kordonbontás a Kubatov lista, a parlament beli focimeccsek, a futballhuligánok politikába (Nemzeti Válsztási Irodába is) való beemelése, a Simicska stróman barátsága Orbánnal, stb, a Soros ösztöndíjak, a KISZ és MSZMP mozgalmárság a szochazás egyetemi felvételek, Orbán bányák és székház, Mészáros stróman Lenci, az arab professzor a cinegében, stb, a szavazói úgyis elfelejtik, helyette rettegnek a Sorostól, (pedig csak arról van szó, hogy Orbán csak nem tűri a konkurenciát), a migráktól, a rezsiátverés Brüsszel általi támadásától, szóval mindentől amit a vezérkos kijelöl nekik.
Közben némelyik azon sápitozik, hogy a Kövér elvtárs örökre kitiltott egy ellenzékit a parlamentből, és nem veszik észre, ezzel jelezte, hogy szándékuk szerint ők örökre elállják a neki nem tetszők előtt a bejáratot, és örökkön uralkodni fognak, első komcsi-keresztény erőként!
Szókrakész
@Aki Én: "Ez most tök komoly? "

Dehogy komoly!
Én is ugyanolyan vicces, humoros, poénfüzéreket morzsoló vagyok, mint a mostani tüntetők.
Kacagjál te is.
quadrocopter
@Ördögvadász: Te kinek firkálsz, vakarcs, lemaradt a címzett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.