A miniszterelnökhöz intézett levelet Facebookon Kovács Tamás mesteredző, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli tagja – írja a 444.hu.

Kovácsnál az utolsó csepp az volt, amikor megkapta a kormány húsvéti kérdőívét, és – mint fogalmaz - értelmezhetetlen, általános kérdésekkel traktálják, tetejébe a válaszokat is megfogalmazzák helyette.

Két éve a kommunista rendszer uszításai jutnak eszembe, amikor csak azt hallom és látom az óriás plakátokon, tévében,rádióban, sajtóban, hogy: EU, Brüsszel, Gyurcsány, multik, migránsok, Simicska, Soros,MSZP, MSZMP, Jobbik mindenki ellenünk van, ezek mind hibásak a kialakult helyzetért, ezzel megosztva a társadalmat, embereket, családokat, barátokat egymás ellen fordítanak, elbutítva az embereket, ellenvéleményt nem tűrő hangon, egymásnak ugrasztva, gyűlöletet szítva

- fakad ki a sportember, aki 1994 óta mindig a Fideszre szavazott, mint "nemzeti érzelmű polgár", de úgy látja, a 2014-es választások után történt valami.

"még van kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár??? Véleményem szerint, aki nincs a Fidesz mellett az nem ellenség, nagy része nem is baloldali, hanem kiábrándult, elszegényedett alsó és középosztályú magyar állampolgár.

- írja Kovács, hozzátéve, a magyaroknak tisztánlátásra lenne szükségük, nem pedig néphülyítésre.

Kedves Viktor! Ez már nem mehet így tovább ….akkor vagyok csak jó keresztény,ha rátok szavazok, az a jó rádió, tévé, sajtó, amit ti működtettek, csak a CÖF tüntetése a jó, csak központi irányítású iskolák színvonalasak, minden területen, sajnos még a sportban is központi jóváhagyás van minden vezetői poszton…mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi???

- szólítja meg Orbánt Kovács Tamás. 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Teljesen egyértelmű ,hogy egy elmebeteg hatalom mániás gané.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Teljesen egyértelmű ,hogy egy elmebeteg hatalom mániás gané.
SystemError
Na mi van számon kérte az értelmiséget, hogy miért állna ki a CEU mellett, aztán a végén a sajátjai is felállnak. Putyin ki fogja így visszafizetni, amit beigért 18 utánra Viktor. Én nem fogom az tuti, szóval viheted magaddal...
quadrocopter
A fattyú mindenhonnét megkapja, ami jár!
egyvandor
"még van kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár???"
Azok fizetik a saját maguk ellen uszító propaganda árát, a saját maguk ellehetetlenítésére hozott törvényhozást, hatalom gyakorlást, köztájékoztatást, ...
egyvandor
Gorbán nem viszket tenyered?
Vagy nem érzed ismét a puskapor szagát?
glorianna
Ahogy elnézem, egyre többen hangosítják ki kétségeiket... Kedves megvilágosodottak és megvilágosodóban levők, eddig ugyanbiza hol tetszettek élni?
papa.49
@glorianna: Ez egy nagyon jó kérdés, bizony kíváncsi lennék a válaszokra de nagyon!!!
simmering73
20 évig volt fidesz szavazó. Én nem lennék erre büszke.
karma1
@glorianna: @papa.49: Mindig a hatalom arnyekaban, annak a farvizen... Megeltek az orban-fele hatalombol, de mostanra talan vilagossa tette nekik a csuti duce, hogy nem vihet magaval mindenkit a kies Azerbajdzsanba, atveszelni az elete hatralevo reszet...
Desischado
Kiváncsi lennék rá, eddig miért nem ágált? Eddig jó volt neki a rendszer?
justhpeter
@simmering73: Hogy van ez ? Amilyen hosszú a bűn olyan hosszú a vezeklés ?
wpym
Az ilyen gyokerek miatt kerult hatalomra a fidesz.
karma1
@polacsek: Hat nem egy rozsaszintalpu ifjonc, az tuti...:o)))
dr. prédikátor
Na és kijafaszom ez a kovács T:???Eddig hol a sunyi pichába élt???Csak most esett le neki??? 20 év után???Ez is biztos későn érő típus!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.