Ami jól mutatja, mennyire tele volt kiskapukkal, és mennyire átláthatatlan volt ez az egész rendszer. Szerdán még arról írtunk, a fideszes Bánki Erik súlyos büntetést kockáztatva szabotálja a bírósági ítéletet letelepedési kötvény ügyben, mivel továbbra is rejtegeti a tulajdonosi listát. A helyzet viszont gyorsan változott, a Magyar Nemzet arról ír, jelentős késéssel ugyan, de szerdán kiadta az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke egy letelepedési kötvényeket forgalmazó cég adatait. A ciprusi bejegyzésű Migrat Immigration Asia Ltd. engedélyeztetésével kapcsolatos dokumentumokat egy nappal azután küldte meg Bánki Erik, hogy büntetőfeljelentést tett ellene a lap a Legfőbb Ügyészségen közérdekű adatokkal való visszaélés vétségének gyanúja miatt. A Migrat Immigration Asia Ltd. forgalmazza a letelepedési kötvényeket Malajziában, Mongóliában és a Koreai Köztársaságban.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Egyet, baszki...:) Ez a tipikus, hogy 100 cég közül egy volt, ami viszonylag legális volt:)
Az jutott eszembe, ha buknak, akkor van olyan a jogban, hogy ha valaki az alapvagyonát lopta, akkor az utána lévő gyarapodást eltörlik..?:) Ha nincs, akkor ve kéne vezetni!:)
RonaGyuri
@SystemError: nekem is pont ez ugrott be: EGYET és vajh miért pont ezt! =))
SystemError
@RonaGyuri: Amúgy ismét elég elnézőek a hatóságok...Bíró rendelte el a kiadást! Egy átlag ember vagy szervezet, cég esetében hagyjuk, hogy mik történtek volna, ha nem teljesíti az ítéletet! Fasszopó Polt Péter azt hiszed 6 év alatt megalapoztad az életed és annyi pénzt szedtél össze, hogy ha buktok nem is számít, hogy mit gondolnak rólad... az nem, de pénzed se lesz és szabadságod!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.