Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután hivatalos látogatásra Grúziába utazik több tárcavezető és egy üzleti delegáció kíséretében – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Közölte: a magyar kormányküldöttség tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is.

Pénteken Orbán Viktor Tbilisziben megkoszorúzza a Hősi Emlékművet, majd megbeszélést folytat Giorgi Kvirikasvilivel, Grúzia miniszterelnökével.

Ezt követően kormányközi együttműködésről szóló dokumentumok aláírására kerül sor a két miniszterelnök jelenlétében. Péntek délután Orbán Viktor és Giorgi Kvirikasvili lezárja az egész nap zajló magyar-grúz üzleti fórumot.

A magyar miniszterelnök Tbilisziben megbeszélést folytat Giorgi Margvelasvili grúz államfővel és Irakli Kobakhidze parlamenti elnökkel is – ismertette a programot Havasi Bertalan.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
európai országban már nem fogadják. A következő célország Tonga lesz, ahová megy az egész banda, h halászati együttműkodés keretében Magyarország gondoskodjon a királyság hallal való ellátásáról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
A szálkásvili misit (akit itt bujtattatok) is hazavitted ennek kvirikosárvilinek ajándékba? Csak mert a baltást is visszaadtad az azeri ilievnek, azóta úgy járkál az asszony oda, mint aki már ott lakik(?)
Most is vitted magaddal? Az otthonkáját vegye ám fel a fogadásra, mert az olyan jól áll neki. A kézcsókkal meg vigyázz, nehogy orrbab**ßanak érte.
human
De Brüsszel épít diktatúrát. 444.hu/2017/04/20/egy-kdnp-s-kepviselo-kimondta-brusszel-diktaturat-epit
Ha megnézem az elmúlt pár év eseményeit határozottan az az érzésem, hogy egy olyan elmegyógyintézet lett az országból ahol a betegek átvették az irányítást, kiengedték társaikat a szobáikból és bezárták az orvosokat.
bencemacska
@nyanya001: ma, 12:24
Mindenki azt védi ilyen helyzetben, amijét a legértékesebbnek tartja!!!
Normális emberek a fejüket szokták védeni!-:)))
szaboria1
@nyanya001: És ez képvisel minket a világban. Erre mondják a származás mindent elárul. Hiába járt egyetemre amit otthon tanult viselkedésből azt nem tudja elfelejteni. Cigány szokás a szotyizás is. Még a Grúzok is kifütyülték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.