Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután hivatalos látogatásra Grúziába utazik több tárcavezető és egy üzleti delegáció kíséretében – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Közölte: a magyar kormányküldöttség tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is.

Pénteken Orbán Viktor Tbilisziben megkoszorúzza a Hősi Emlékművet, majd megbeszélést folytat Giorgi Kvirikasvilivel, Grúzia miniszterelnökével.

Ezt követően kormányközi együttműködésről szóló dokumentumok aláírására kerül sor a két miniszterelnök jelenlétében. Péntek délután Orbán Viktor és Giorgi Kvirikasvili lezárja az egész nap zajló magyar-grúz üzleti fórumot.

A magyar miniszterelnök Tbilisziben megbeszélést folytat Giorgi Margvelasvili grúz államfővel és Irakli Kobakhidze parlamenti elnökkel is – ismertette a programot Havasi Bertalan.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
európai országban már nem fogadják. A következő célország Tonga lesz, ahová megy az egész banda, h halászati együttműkodés keretében Magyarország gondoskodjon a királyság hallal való ellátásáról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
európai országban már nem fogadják. A következő célország Tonga lesz, ahová megy az egész banda, h halászati együttműkodés keretében Magyarország gondoskodjon a királyság hallal való ellátásáról.
human
@Equus: Nem nem fogadják, hanem ő nem hajlandó szóba állni a lakosait megnyomorító, sanyargató, elnyomó nyugattal. Teccik érteni?
Equus
@human: ahham... értem ... egy ilyen derék és talpig becsületes, népének élő államférfi nem fog keveredni az ocsúval - még megennék méhszaros mangalicái...
namihami
Nocsak, hát végül mégiscsak megtalálja a helyét? Külső-Ázsiaalsón?
Mindenkit az őt megillető helyre. Csak nehogy Nyugat felé induljon el, mert onnan visszazavarják.
nezelodo
Remélem elmegy Gori-ba is Sztálin falujába a leszármazottaihoz, és elmondja ő is mint a Koba az anyja kérdésére, hogy olyasmi ő is Budapesten, mint a cáratyuska volt Moszkvában. A papneveldébe ahol Sztálin tanult, nem kell elmennie, mert azt a munkát, amit Sztálinon elvégeztek a pópák, őrajta már a saját apja a csináld magad mozgalom keretében elvégezte.
nyanya001
És elsőnek megkoszorúzza Dzsugasvili alias Sztálin szülőházát.
Béla333
Hogy lehetne azt elérni, hogy ott is maradjon...???
nezelodo
@Béla333: Putinka nem tűrne el még egy dudást abba a csöppnyi csárdában!
quadrocopter
Szóval ott is van dugi közpénz a számlán?
Eladott Ország
Oda mennek ahol még szóba állnak velük. Nem ez a baj hogy mennek, hanem az hogy visszajönnek. Közben bemennek az azeri barátaikhoz is, hogy a menekülési utvonal tiszta e.
lampa laz
A szálkásvili misit (akit itt bujtattatok) is hazavitted ennek kvirikosárvilinek ajándékba? Csak mert a baltást is visszaadtad az azeri ilievnek, azóta úgy járkál az asszony oda, mint aki már ott lakik(?)
Most is vitted magaddal? Az otthonkáját vegye ám fel a fogadásra, mert az olyan jól áll neki. A kézcsókkal meg vigyázz, nehogy orrbab**ßanak érte.
Szeparepa2
Ott rohadjál meg te hazaáruló rablógyilkos náci patkány a kurva anyádat!
human
De Brüsszel épít diktatúrát. https://444.hu/2017/04/20/egy-kdnp-s-kepvisel...
Ha megnézem az elmúlt pár év eseményeit határozottan az az érzésem, hogy egy olyan elmegyógyintézet lett az országból ahol a betegek átvették az irányítást, kiengedték társaikat a szobáikból és bezárták az orvosokat.
bencemacska
@nyanya001: ma, 12:24
Mindenki azt védi ilyen helyzetben, amijét a legértékesebbnek tartja!!!
Normális emberek a fejüket szokták védeni!-:)))
szaboria1
@nyanya001: És ez képvisel minket a világban. Erre mondják a származás mindent elárul. Hiába járt egyetemre amit otthon tanult viselkedésből azt nem tudja elfelejteni. Cigány szokás a szotyizás is. Még a Grúzok is kifütyülték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél