Most vasárnap Zuglóban időközi önkormányzati választásra kerül sor. Lapunk többször foglalkozott már a kérdéssel: feltártuk a Várnai László nőverési ügyét, szó esett a Fidesz jelöltje, Somodi Zoltán gyerekorvos egyházi szektaszerűségéről, pedofíliát és százmillió forintos lopást bujtató társairól. Somodi és a fideszesek nem hazudtolják meg magukat: választási csalással próbálnak szavazatot vásárolni a Mexikói úton! Rózsadombról jöttem, lakást adnék szavazatért. A minap a Rózsadombon élő Somodi Zoltán fidesz-jelölt, egy másik fideszes önkormányzati képviselő és Rozgonyi Zoltán fideszes alpolgármester a Mexikói úton jártak. Meg is emlékeztek erről Somodi facebook-oldalán. Mint kiderült, a fideszes alpolgármester és Somodi Zoltán azzal járják a lakókat, hogy különféle juttatásokat tudnak elintézni, ha megkapják vasárnap a szavazatukat.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hányunk a fidesstől, hányunk a fidessesektől! Tolvaj csalók! Ezért nem rekesztik ki magukból Farkas Flóriánt, mert nem különböznek tőle! Egykutya mind!!
Hellcat
Na hol vagytok fidesznyikek...jól van ez így hm?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.