Közel egymilliárd forintos kártérítést ítéltek meg a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek, és azt is kimondták, hogy a magyar egyházügyi törvény sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ez a hatalmi gőg, mely számtalan érdek sérelmével a magyar adófizetők pénzét szórja előrelátható hibáinak következtében.

Arra kellene - majd, egy béke időben - hozni törvényt, hogy a kimondottan - igazolhatóan - személyi hibák miatt a konkrét személy felelőssége álljon meg, és a következmények felszámolását saját költségből egyenlíthesse ki !

Ha ilyen lenne, akkor a jelenlegi regnálók már koldus-szegények lennének a sok - általuk - okozott hiba rehabilitálása során...

Az a sok emberi életekben okozott kár pedig megfizethetetlen amit törvénykezéseikkel okoztak idáig, és még mennyi várható... IS !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relatív
Ez a hatalmi gőg, mely számtalan érdek sérelmével a magyar adófizetők pénzét szórja előrelátható hibáinak következtében.

Arra kellene - majd, egy béke időben - hozni törvényt, hogy a kimondottan - igazolhatóan - személyi hibák miatt a konkrét személy felelőssége álljon meg, és a következmények felszámolását saját költségből egyenlíthesse ki !

Ha ilyen lenne, akkor a jelenlegi regnálók már koldus-szegények lennének a sok - általuk - okozott hiba rehabilitálása során...

Az a sok emberi életekben okozott kár pedig megfizethetetlen amit törvénykezéseikkel okoztak idáig, és még mennyi várható... IS !
lusta
Nagyon jól írták. A magyar államnak, tehát mindannyiunknak kell. Ez az ítélet is akkor lenne igazságos, ha a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai fizetnének.
advocat
Bocsánat! Lehet, hogy rosszul emléxem. Nem e kis egyházban keresztelték meg Orbán Viktor lányát, Ráhelt. És ez a közösség sokat tesz a nincstelenekért. Mondjuk az állam helyett. Több helyen olvasom, hogy e bíróságot (Európa Tanács) - a nagyon okosok is - összekeverik az unióval. Semmi közük hozzá, azon kívül, hogy a szervezetek két épülete közel van egymáshoz. Ez az Európa Tanács Bírósága. 47 európai állam a tagja - kivéve többek közt Fehéroroszországot, Vatikánt - úgyhogy uniózók, előbb egy kis műveltség, és utána lehet akár sorosozni is.
lusta
@advocat: A végén komcsizni és amikor már végképp elfogytak az érvek, akkor szépen az izraelieket emlegetni. Igaz érvek azok nincsennek, mert ennek az egybites 300 forintos budiforradalmár gyülekezetnek az érv az utolsó, amire szüksége lenne.
lusta
@advocat: Mellesleg a lényeget érintette. A civileknél is ez a helyzet. ˝Mondjuk az állam helyett˝. Az nem lehet ebben az országban, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk helyett, beleegyezése, az ellenőrzése, felügyelete nélkül bármi is történjen.
advocat
Kedves lusta! A sorosozást, csak levezetésként gondoltam, ne veszítsék el a "formájukat". Hátha még néhány baromság az eszükbe jut.És ezek a zsidózók azért ne feldkezzenek meg azokról akik kis hazánknak néhány Nobel-díjat is szereztek. Csak, hogy tudják hova tenni magukat.
relatív
@advocat: Nem lehet értelmezni első olvasatra véleményed, de - talán - valamiféle szövegértelmezési problémád alapján alakítottad ki azt !

Az egyes európai döntési jogkörrel rendelkező szintek igazán egyértelműen határolódnak el, de a bejegyzés és az eddigi hozzászólások egy más aspektussal vannak kapcsolatban...
szaboria1
Viktorke ezt jól beszopta ráadásul az Iványi Gábor vezette egyháznak most aztán fizethetnek.. Ráhelka meg Gazsika keresztelő papjának.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/05/tul-keves-az-egy-fore-eso-ivanyi-gabor-es-tul-sok-az-orban-viktor/
Túl kevés az egy főre eső Iványi Gábor és túl sok az Orbán Viktor. A felkért segélyszervezetek olyannyira megoldották, hogy nincsen vécé a táborban. Mondom, vécé. Nem háromfogásos ebéd desszerttel, hanem klozet. Iványi futott egy kört az Orbán Viktor kibaszott kegyelméből elismert nagy és súlyos és keresztény egyházak vezetői között is a menekült­helyzettel kapcsolatban, de végül mindegyiknek derogált elkísérni őt Röszkére. Ezért az Oltalom Egyesület munkatársainak kíséretében élelmiszerrel, mobilvécékkel és szemétgyűjtőkkel felszerelkezve érkezett meg a szerb-­magyar határra. Ahol kiderült, hogy bár kegyesen megengedték neki, hogy az élelmiszert kiossza, a mobilbudikat nem állíthatta fel. Merthogy Szerbia és Magyarország között olyan kétoldalú egyezmény van érvényben, amely miatt nem lehet semmilyen létesítményt elhelyezni a határnyiladékba (!!!) Értjük? Nem lehet vécét felállítani és a műszaki határzár közvetlen közelében, magyar területen sem lehet őket felállítani. Mert csak. Iványi érvei lepattantak a felsőbb utasítást teljesítő hatóság képviselőiről. Azt hittem, talán ő is azt hitte, 2016-­ban Európa állítólagos közepén elképzelhetetlen, hogy a magyar államot figyelmeztetni kelljen egy potenciális járványveszélyre. Hogy bármennyire aljas, geci és embertelen is egy állam vezetése, abban azért konszenzus van, hogy embereket szanaszét szarásra­hugyozásra kényszeríteni, az mégsem férhet bele semmilyen keresztény­konzervatívnemzeti értékrendbe. De, belefér. Sőt.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/01/a-sunyi-gyava-haszonleso-seggnyalok-buzlo-csordaban-tapossak-el-az-embersegnek-meg-a-csirajat-is/
A sunyi, gyáva, haszonleső seggnyalók bűzlő csordában tapossák el az emberségnek még a
csíráját is. Ilyen az, amikor egy kormánynak nevezett erőszak­ és bűnszervezet megszáll egy országot és a polgárok elhiszik, hogy nincs beleszólásuk a saját nyomorult életükbe sem. A sunyi, gyáva, haszonleső seggnyalók bűzlő csordában tapossák el az emberségnek, a szolidaritásnak még a csíráját is. Ha engedjük. Oda jutottunk, hogy a hatalom hétfőn ki akar lakoltatni 64 nőt az Iványi Gábor vezette Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott női átmeneti szállóról. Amennyiben a kurvanagy honvédelem, nemzetmentés, hazaszeretet és egyéb orbitális hazugságok árnyékában meghirdetett népszavazás másnapján nem adják át az épületet Iványiék, karhatalommal dobják ki őket. Jelzem: nem jogellenesen használja az egyesület az épületet. De az otthontalan asszonyok látványa bassza a csőrét az uraknak. Takarodjanak el onnan, hogy ne zavarják a "szarisztokraták" csipkés lelkét. Menjenek a francba, ki a város szélére, a külső Gyáli útra, ott nem lesznek szem előtt.
advocat
Relatív. Nem maradt ki semmi, csak az ember ezügyben is várja a "sorosozás"-t. Hiányzik. Esetleg Iványi Gábort is Soros pénzeli? Nem tudom. Csak vélem.
Eladott Ország
@advocat: Orbán még a Volkswagen mikrobuszának soros kapcsolású motorját és a karácsonyfa soros kapcsolású izzóját is lecseréli. Annyira agyára ment a sorozás.
nemkati
1. Az egymilliárdot nem az államnak (= az adófizetőknek) kellene kifizetni, hanem a többi egyháznak összedobni, mivel ők kapták meg az egyházaknak kiosztható pénzeket és az 1 %-okat.

2. Ma valaki felvetette, hogy ha Iványi Gábor adta össze 0rvánt és Lévait, és ő keresztelte meg a nagylábon, saját lábon, stb. álló ivadékait, akkor mivel az Evangélikus Egyház (már megint az, de) egy ideig nem az volt, akkor nem volt érvényes a házasság és a keresztelés?

3. @relatív: Támogatom, hogy a törvénykezésben " a személyi hibák miatt a konkrét személy felelőssége álljon meg"!!! Már rég kellett volna, akkor a Fidesz nem adott és fogadott volna be futószalagon naponta barom törvényeket.
desiro
@Eladott Ország: Ezen jót röhögtem. Kösz a humort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.