Csak most bukkantunk rá erre a gyöngyszemre, amely jól mutatja a kormánypártok lelki állapotát és a kommunikációjuk színvonalát. A MOB elnöki pozíciójára három aspiráns pályázik. Az egyikük Kulcsár Krisztián, a Nemzetközi Vívószövetség sportigazgatója, aki Lausanne-ban dolgozik. Szombathy Pál műsorvezető ezzel próbált meg viccelni, amikor felvetette, hogy a „külföldi” jelölt esetében nem áll-e fenn a veszély, hogy Soros ügynöke. Állítsuk meg Lausenne-t – ironizált a műsorvezető. Ezt persze egy mosollyal el lehetett volna ütni, de Kósa képes volt halálosan komolyan venni a felvetést, mintha annak bármi realitása lenne. Aztán a jó ég tudja, miért, elkezdte Simicskát és Puchot emlegetni, majd a műsorvezetőt vádolta meg azzal, hogy a Népszabadságnak dolgozott, ami nem igaz. Szombathy próbál véget vetni a kínos szövegelésnek, de Kósa tovább folytatja.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
szegény laller,megint elgurult a gyogyibogyi..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Ha ez a Kupakoslala egyszer feldobja a pacskert, az biztos hogy kitömik és kiállítják valahol.
Cicamama55
@szép új világ: Pont ezt mondta most az ATV-ben egy betelefonáló Mészáros Lőrincről...
Ludmilla
szegény laller,megint elgurult a gyogyibogyi..
papa.49
@Horizont: Csodálkozol rajta én nem, mert mit lehet egy ilyen ,,szellemi topronggyal,, kezdeni, beszélgetni biztos nem, mosogatni, meg takarítani meg nem akar, marad a télak)))))))))))
papa.49
@szép új világ: Gondolom a Magyarország állatvilágát bemutató kiállításon)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.