Bármelyik pillanatban utcára kerülhet egy tiszaújvárosi anyuka a fiával.

A nőnek letépte a karját egy meghibásodott tésztagép, azóta nem tud dolgozni. 

A videó a képre kattintva indul.

Egy kis darab tésztát akart leszedni egy szerkezetről a munkahelyén, de a keverő először az ujját kapta el, majd leszakította a fél karját is.

A Tények riportja szerint a nő élete tönkrement a baleset óta, nincs munkája, ugyanis sehova sem veszik fel. Ezért nem tudta fizetni a hitelét, így a bank felmondta a szerződést és csak idő kérdése, hogy mikor rakják ki az utcára.

Ha nem fizetek, akkor behajtás következik minden jövedelmemből, vagy ha lenne valamilyen vagyontárgyam, akkor azt lefoglalnák. És ha ezzel sem gyűlik össze ez az összeg, akkor sajnos a végrehajtás is, menni kell a lakásból.

Fogalma sincs, hova mennének, ha kilakoltatnák őket, ugyanis nemhogy albérletre nincs pénzük, de a mindennapi életre sem. A fogyatékossági és a 23 ezres baleseti támogatás szinte semmire sem elég.

Minden nap azzal kelek azzal fekszek, hogy mi lesz, hová fogunk menni lakni, mi történik.

Korábban próbált megegyezni a volt munkáltatójával, de olyan kevés pénzt ajánlott, hogy nem fogadta el. Ügyvédjével 20 millió forintos kártérítési pert indítanak.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
@Mirabilis: Az biztos mert belöki az árokba.Ez egy szerencsétlenül járt nő aki dolgozott.Ha dolgozol hamarább utcára kerülsz mint az aki lop,csal hazudik.Mészárosok politikusok ha emberek lennétek segítenétek ezen a nőn.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
visszafelé kell kellene mennie a szülők felé ,már ha lehetséges de hát ott az adósság is amivel nem bir el ,segitségre szorulna segitsetek neki aki tudna segiteni !!
gulyasgyula
@papa.49: ...Úgy legyen jó éjszakát ..
1magyar
@bakcsubakka: Nagy bunkó lehetsz! Komoly "érveid" vannak. Főként "intelligensek"!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/nemzeti.jpg
Varga: a bérből és fizetésből élők költségvetése. Ja. Nem kell olyan sok ahhoz, hogy egy biztonságban, viszonylagos jólétben élő ember, vagy család a szakadék szélén találja magát. A legtöbb háztartásnak nincs megtakarítása. Nem azért, mert felelőtlenül gazdálkodnak, hanem azért, mert a sokat dicsőített béremelések és rezsicsökkentés ellenére is nyomorultul alacsony az átlagbér, a megélhetés költségei viszont teljes mértékben igazodnak a nyugati országokban tapasztalhatóhoz. Angliában, Németországban, Spanyolországban sem drágábbak az élelmiszerek, a ruházkodás, a műszaki cikkek, mint nálunk. Sok esetben még olcsóbbak is. A minimálbér azonban a sokszorosa a magyar minimálbérnek. Ilyen körülmények között rendkívül nehéz megtakarítást felhalmozni, sok esetben lehetetlen. Ha
ehhez még hozzávesszük, hogy egy súlyos betegség, egy tartós egészségkárosodással járó állapot, egy baleset bármikor, bárkivel előfordulhat, már meg is érkeztünk a saját lakásában fagyoskodó majdnem egymillió ember világába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.