A parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke, Molnár Zsolt pénteken azt kezdeményezte, hogy hallgassák meg Orbánt és Gyurcsányt is az ügyben a bizottság ülésén.

A HVG azt írja, Gyurcsány Ferenc erre úgy reagált, 

ha Orbán nem lesz gyáva, szembesítem a birtokomban lévő információkkal a nemzetbiztonsági bizottság ülésén."

Gyurcsány két forgatókönyvet valószínűsít:

"1. Ha Orbán nem lesz gyáva és eljön, akkor én is ott leszek és szembesítem a birtokomban lévő információkkal a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, amelyeket így megismerhetnek majd a bizottság tagjai is.

2. Ha Orbán gyáva lesz és nem jön el az ülésre, akkor nyilván én sem fogok elmenni, de minden birtokomban lévő információról személyesen, hivatalosan tájékoztatni fogom a nemzetbiztonsági bizottság elnökét, Molnár Zsoltot"

- közölte a volt miniszterelnök.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@SystemError: ma, 16:55 A legjobb lenne az országnak, ha ez a két derék KISZ titkár végleg eltünne a közéletből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Grafix69: Ugye ezt nem komolyan irtad le ezt a Gyurcsany-fele palyafutast? Tenyleg nem szurod ki, hogy o dolgozott, vallalkozott?
Erdekes modon meszaros lolo , orban termeszetes, hogy a VALOBAN semmibol 7 ev alatt az 5. leggazdagabb magyar lett.
Szoval ez normalis...
Erdekes a kettos merced...:o))) Tudod, mas szemeben a szalkat, mig a sajatodban a gerendat se...:o))))
verőce21
Legalább az itteni bohóc moszkovita lipsik nem vigadnak annyira. :)
karma1
@adrenalink: Koszi, a nemtommer irtam a Zsoltot Csabanak...:o)))
Kulonben erdekes leosztas: 3 futyisz, 1 kdnp 1 jobbik, 1 LMP, es ugye a Zsoti az egy mszp-s... Tulajdonkeppen 7 emberbol 2 ellenzeki, az osszes tobbi jobber...
Ezek utan kivancsi vagyok, hogy orban megengedi-e, hogy ez a bizottsag egyaltalan osszeulhessen? Na, lehet hogy pont ezert van akkor igazad, .?..:o))) DE CSAK EZERT!!!... hihihi...:o))))
Grafix69
@karma1: Komolyan írtam le nekem Gyurcsány is egy szerencse vadász és , ha kicsit jobban utána nézel akkor rá jössz Ő sem tett két petákot sem munkával a vagyonáért csak az akkori politikai kapcsolatait aknázta ki, Balatoni üdülők pénz nélküli megvásárlása , stb , mellesleg akár te is megvehetted volna ezekkel a feltételekkel vagy akár én is , pénz nem kellett hozzá. A másik Lölövics akiről azt írtam ,hogy a garázsból, műhelyből ki indulva is lehet valaki milliárdos a semmiből . Amúgy értem mire gondolsz , de nekem a kettő egyforma ,csak a mostaninak több lehetősége van . Szemernyi kétségem sincs , hogy ha Gyurcsány lenne a helyében , ő is ezt tette volna , lehet több szerénységgel de hasonlóan .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.