Anya és lánya halt meg anyák napján abban a balesetben, amely Zsámbék és Herceghalom közt történt.

Biatorbágyon voltak bevásárolni és már hazafelé tartottak, amikor egy szabálytalanul előző BMW-s hatalmas sebességgel letarolta a kocsijukat.

 A videó a képre kattintva indul.

Egy 17 hónapos kislány maradt félárván. A gyászoló apa és férj nyilatkozott a Tényeknek.

Nem tudja, hogy neveli fel anya és nagymama nélkül a kislányt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szörnyű részvétem a családnak, anya, és lánya nyugodjanak békében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ha ismeritek esetleg azt az utat tudjátok erősen benőtte a növényzet, keskeny kissé kanyargós is, nem ideális terep a száguldozásra...
szép új világ
@human: Azt hiszem egyről beszélünk. A nagy kérdés az, hogy melyik jelent potenciális veszélyt a többiekre?
namihami
Miért, mitől van az, hogy ezeket a Bömbiket, Merdzsókat, Leximexiket csak és kizárólag állatoknak kiadott jogosítvány kiadása mellett lehet beszerezni? Az ilyen tragédiák 90 %-a a jelzett autók és tulajdonosaik aktív közreműködése mellett az általuk hátrahagyott vétlen áldozatok gyászjelentéséről szól.
Most is jön majd egy jól megfizetett ügyvéd, aki a ""szakértői"" segítségével bebizonyítja, hogy a BMW-snek nehéz gyerekkora volt, a szocialista társadalom áldozataként, még kisdobosnak és úttörőnek is kellett lennie, élte az életét. Némi szerencsével még az is igazolható lesz, hogy a két nő volt a hibás, mert direkt szembement a BMW-s áldozattal.
simmering73
Amíg az ilyet nem minősítik szándékos gyilkosságnak és nem ítélik el őket 10-15 évre, semmi sem fog változni. A mai törvények szerint közúton embert ölni bocsánatos bűn.
Levendula
@namihami: Mint ahogy azt az egyik ismert és kedvelt humorista mondta, a nagy bömbik és merdzsók tulajdonosai kicsi tehetséggel megáldott emberek, akik altesti fogyatékosságukat akarják kompenzálni olyan autókkal, amelyekbe alig tudnak bemászni...
human
@simmering73: Van aki szerint nem a büntetés mértéke, hanem a lebukás valószínűsége az igazi visszatartó erő. Lehet ebben valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.