Anya és lánya halt meg anyák napján abban a balesetben, amely Zsámbék és Herceghalom közt történt.

Biatorbágyon voltak bevásárolni és már hazafelé tartottak, amikor egy szabálytalanul előző BMW-s hatalmas sebességgel letarolta a kocsijukat.

 A videó a képre kattintva indul.

Egy 17 hónapos kislány maradt félárván. A gyászoló apa és férj nyilatkozott a Tényeknek.

Nem tudja, hogy neveli fel anya és nagymama nélkül a kislányt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szörnyű részvétem a családnak, anya, és lánya nyugodjanak békében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Szörnyű részvétem a családnak, anya, és lánya nyugodjanak békében.
papa.49
@Manhattan: Nem igazán érthető a ,,szőkenő,, a tv2 meg a leírt szöveg se egyértelmű, szerintem a kislány most az anyai nagyapjával van, de biztos nem vagyok benne...
Manhattan
@papa.49: Biztos, hogy az ő lánya és felesége halt meg, hisz nála vannak róluk a fotók. Azt mondja, nem fogja tudni felnevelni a kislányt. Nincs szó az apáról és a másik nagyszülőkről.
papa.49
@Manhattan: Nem tudom, de gondolom nem fogja a csepp lányt magára hagyni...
volvós
@human: Reméljük, a nagyapa megkeresi, ha " kihallgató " állapotban lesz...
Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak !!!
terlasz
@Manhattan: Nem mondott olyat, hogy nem tudja felnevelni. Így terjednek a pletykák.
Manhattan
@terlasz: Pontosítok: "nem tudja, hogy neveli fel anya és nagymama nélkül a kislányt."
szép új világ
Nem rég cikkeztek arról, hogy "minden ötödik balesetet idős korú" okoz. Azonban a tények azt mutatják, hogy az ilyen tragédiákat a nyuggerek még elvétve sem okoznak!
human
@szép új világ: Azért legyünk tárgyilagosak. Nyugdíjasok nem BMV-vel száguldoznak. Az általuk elkövetett balesetek más jellegűek. Tehát ez az eset nem hazudtol meg semmilyen statisztikát. Az mondjuk nagy különbség, hogy egy idősebb ember nem tudatosan idéz elő vészhelyzetet, hanem egészségi állapota miatt okoz balesetet. Egy száguldozó bmv-s viszont tudatosan veszélyezteti a forgalom többi tagját is.
papa.49
Ha ismeritek esetleg azt az utat tudjátok erősen benőtte a növényzet, keskeny kissé kanyargós is, nem ideális terep a száguldozásra...
szép új világ
@human: Azt hiszem egyről beszélünk. A nagy kérdés az, hogy melyik jelent potenciális veszélyt a többiekre?
namihami
Miért, mitől van az, hogy ezeket a Bömbiket, Merdzsókat, Leximexiket csak és kizárólag állatoknak kiadott jogosítvány kiadása mellett lehet beszerezni? Az ilyen tragédiák 90 %-a a jelzett autók és tulajdonosaik aktív közreműködése mellett az általuk hátrahagyott vétlen áldozatok gyászjelentéséről szól.
Most is jön majd egy jól megfizetett ügyvéd, aki a ""szakértői"" segítségével bebizonyítja, hogy a BMW-snek nehéz gyerekkora volt, a szocialista társadalom áldozataként, még kisdobosnak és úttörőnek is kellett lennie, élte az életét. Némi szerencsével még az is igazolható lesz, hogy a két nő volt a hibás, mert direkt szembement a BMW-s áldozattal.
simmering73
Amíg az ilyet nem minősítik szándékos gyilkosságnak és nem ítélik el őket 10-15 évre, semmi sem fog változni. A mai törvények szerint közúton embert ölni bocsánatos bűn.
Levendula
@namihami: Mint ahogy azt az egyik ismert és kedvelt humorista mondta, a nagy bömbik és merdzsók tulajdonosai kicsi tehetséggel megáldott emberek, akik altesti fogyatékosságukat akarják kompenzálni olyan autókkal, amelyekbe alig tudnak bemászni...
human
@simmering73: Van aki szerint nem a büntetés mértéke, hanem a lebukás valószínűsége az igazi visszatartó erő. Lehet ebben valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.