Sem a köztévének, sem az Echo TV-nek, TV2-nek, Origónak, 888.hu-nak, Magyar Időknek, Lokálnak, Ripostnak, Magyar Hírlapnak, Pestisrácok.hu-nak nem hajlandóak nyilatkozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
majd írnak azok riportot riportalany nélkül is
quadrocopter
Helyes, mindenféle análnyalogató, mocskos szennylapnak és kanálisnak nem is kell!
Vagy vegyétek el tőlük is a mobilt és kamerát, aztán töröljétek ki a felvételeket, majd a pojácákkal a seggeteket!
RonaGyuri
oldaltól függetlenül ennyit a magyar közállapotokról! =))
RonaGyuri
egyébként a témához tartozik:

A korlátozott sajtó-nyilvánosság diszkért bája

Több van ebben a mondatban, mint egy egyszeri baromkodás

Túlzás nélkül állíthatom, hogy nem telik el nap anélkül, hogy ne értesüljünk a média és a hatalom huzakodásáról. Hogy az egyik elveszi a telefonját, a másik kidobatja a stábot, hogy Köteles elvtárs kitiltósdiáiról ne is beszéljek.
Valójában mikor el kezdtem olvasni az mno.hu „Kizárták lapunkat egy nyilvános eseményről” című írását, csak legyintettem: már megint egy. Azonban jó érzékkel végigolvastam, s rábukkantam egy gyöngyszemre. Az illetékes „Nemzetgazdasági Minisztérium sajtósa, Lukács Tamás” indoklása igencsak elgondolkodtató:
„Mikor Lukács Tamást arról kérdeztük, miért nem kívánják beengedni a Magyar Nemzetet, azt válaszolta, az MTI nekünk természetesen teljesen elég, ők fognak tudósítani, így javasolta, hogy ezt a beszámolót használjuk föl mi is. ”!
Hát mit mondjak ez valóban sokat megmagyaráz a média mai világáról! =))
Eladott Ország
"A kormányfelszopó média egyebek mellett abból a pénzből hamisítja a valóságot, amit a polgárok adóként befizetnek. Azért, hogy a 888­-tól a TV2­-ig a kilóra megvett, újságíróknak jóindulattal sem nevezhető szellemi szalagmunkások hada róluk hazudjon, sározza be és ellenük fordítsa a felületes tájékozódással beérő, indoktrinálható/indoktrinált hívőket. Tudom, hogy fárasztó és unalmas és semmi meglepő nincs abban, hogy belehazudnak az arcunkba a mi pénzünkből, hogy mindenféle erkölcsi­ elvi megfontolást sutba vágva hazudnak, hazudnak, hazudnak, de ez leginkább azért geci felháborító.– a tények nem zavarják össze a kitartott hírhamisítókat. Miközben Kósa Félanalfabéta Lajos Németh Szilussal összeborulva örömködik azon, hogy Mészáros Lölö a Népszabadság felvásárlásával pontot tesz a rendszerváltás végére, az egykori szabad magyar sajtó helyén csak a propagandát legitimáló hazug interpretációk, a valóság pártközpontból irányított torz értelmezései maradnak: az objektivitásra törekvés teljes egészében eltűnt az újságírói deontológia látóteréből. Hazudnak reggel, délben, este."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.