Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úgy érezte, kihagyhatatlan nemzeti érdek, hogy megossza a magyarokkal, amint Orbánnal nótázgat a Bank of China vezetőinek. A reakciót nem látni, de biztos, hogy nagy volt a sikere a Szegedi Csikósnak. Az együtt elköltött vacsora után Peking végre megismerhette a híres magyar virtust.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@anka: Titokban orzsolgatja a tokeit, hogy sikeresen intonalhassa a magas hangokat,...:o)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
@karma1: gyüttment! árva, a gyarmaton. Melyik törzshöz kerültél? Jól bánnak veled?
Panasz, panaszra. A zöld levelek hatása alatt...
eszegfu
@Csizmás Kond: 10:52 Egyenesen "IMÁDOM", ahogy véded a védhetetlent!:) Puszi arra az okos homlokodra!:))
Eladott Ország
@Ördögvadász: "Orbán mostantól valószínűleg viszi magával a cigánybandát, amikor vége a tárgyalásnak, a belső zsebből előveszi barackpálinkát, behívja a bandát és nótára fakad. Csak imádkozhat a vendéglátó, hogy a fülénél fogva be ne húzzák valamelyik Röfit, és Orbán szíven ne szúrja, mint Dezsőt, neki ne álljon pörzsölni az elnöki tárgyalóban, pörzsölt sózott bőrkével kínálva a tárgyalópartnereket, a bank elnökét. A bunkóság levetkőzi utolsó mázát, a falu bikája és focistája fingva és böfögve trappol be az elegáns szalonokba a cigánybandával a háta mögött és mulatásba kezd. A prímás a döbbent arab hercegek fülébe húzza az Akácos utat és tartja a markát. Ha szerencséjük van, Orbán nem viszi magával kedvenc mutatványosait a felcsúti búcsúból és nem rendez be lövöldét az Arab Bank aulájában sem. Az most már világos, hogy innen jön a lövészeti oktatás őrület. Ez a bunkó járja Magyarország nevében a világot, viszi magával a cigányt, zsebből fizet, és ha nem vigyáz, Putyin hamar alátolja a világ legjobbjait, akiket Trumpnak is kirendelt a KGB videósaival együtt. Noszty Feri járja a világot. Orbán hamar kitermelte a léhűtő és züllött dzsentri figuráját, aki ő maga. Mindezt falusi műparaszt kivitelben. A ruházatát hozzá kellene igazítani a figurához, mert még túl liberális és ortodox. Svájci sapka, panel ing, gumicsizma. A toka, a lógó has már megvan hozzá. Focilabda a hóna alá, Szöllőssivel és Puskás-mezzel súlyosbítva."
Csizmás Kond
@eszegfu: ..vagyis van amit görbén imádsz...???...:)
silber13
@Ördögvadász: Amíg ön alszik, a Darmol dolgozik! "ÁMENT":-))))
Ludmilla
@papa.49: papa,sokmilliád hitel van a csikaja nyakán... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.