Pár ezren tüntettek a Műegyetem rakpartján, majd a tömeg átvonult a Kossuth térre. A tüntetők a CEU, a civilek, a szabad sajtó elleni hadjárat és az unióellenes politika miatt demonstrálnak.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Ugye van ott villany oszlop?? emberek.Na meg valami ami kenderből van.( nem a vad kenderre gondoltam)
Equus
több ezren? 10-20 ezer ember a Kossuth téren talán helyesebb... ejnye... segítek: nézzük a terület nagyságát, nézzük a tüntetők által lefedettet és számoljunk fejenként 1,5 m2-t... aztán számoljuk 2 m2-rel... átlagoljuk... aztán van egy hozzávetőleges számunk, amit becsüljünk alá... vmi ilyesmi. Mennyi jött ki?
Nessy
@Equus: Kérdezzük meg Rákay Philippet:
karma1
@Equus: Draga Csillagom! Mikor lattal Te egyetlen, csak EGYETLEN jo matekost futyiszeknel? Mert en meg soha! Tehat matek meg egyszer: orban viktor marcius 15-i beszede alatt 80 ezres tomeg a Nemzeti Muzeumnal, 21-en vasarnap a Parlament elott: 2 000 fo. Oszt jonapot. Ha ezt meg az osszes kiralyi TV is lehozza, akkor az mar elegge hiteles forras, nem???
Hogy szakadna rajuk az eg...:o((((
bakegya
@qxy: le van már az is betonozva-az orsos győző a vén kommunista a KOSSUTH TERÜNKET IS KIPRIVATIZÁLTA AZ ORSZÁG HÁZÁT A HÁZMESTER KEZELÉSÉBE TETTE... VICCTOR FIA VISZI KÖVÉREN ...GAZDAGON!!!
A nemzet vője FÉNYETET-a gáspár gyerek FELHÁZI IMANAPOKAT TART ahol a rühellke szendvicsben táncikál,saját lábon!...DE "SEMMIHEZ SEMMI KÖZÜNK"...LÉVAI JÓSZOLGÁLATOT TELJESÍT...VALAHOL AZÉRTBADZSÁNBAN ALIJEVÁVAL...
qxy
@bakegya: Akkor egy megoldás van Mint a paraszt a mezőn.- " Ki kell csapni mint a taknyot"
bakegya
@qxy: gyööööööönyörű platánok álltak ott is-évszázadok tanúi-ezek a naaaaaaagy klíma védelelmükben irtják országosan a hűset adó fáink!!!-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.