Hahó, Fidesz! Azzal tisztában vagytok, hogy Nagy-Britannia sose volt része az egységes európai bevándorlási politikának, ellenben egykori kiterjedt gyarmatbirodalmából százezerszámra fogadta be a bevándorlókat? Mert a Fidesz szerint "a tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra", és ennek az EU elhibázott politikája az oka. "Ismét kérdezzük: még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa elhibázott bevándorláspolitikáját?" - kérdik. Azt most talán hagyjuk is, hogy Nagy-Britanniában már a bevándorlási válság 2015-ös kirobbanása előtt is jelentős volt a terrorveszély, hogy mást ne mondjak, 2005 júliusában két héten belül két súlyosabb merényletet hajtottak végre szélsőséges iszlamisták Londonban. Tárgyunk szempontjából most említésre méltóbb, hogy

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez valóban politikai hullarablás! Semmi részvét, csak ocsmány magamutogatás: lám-lám mimegmondtukéstudjukazellenszerét stb,stb... Gyalázat amit művelnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ez valóban politikai hullarablás! Semmi részvét, csak ocsmány magamutogatás: lám-lám mimegmondtukéstudjukazellenszerét stb,stb... Gyalázat amit művelnek!
volvós
kósalala a fönyomozó hibrid...böfögött 1-et... !!
egyvandor
Azt e fideszbirkák úgyem értenék meg hogy Nagy-Britannia bevándorlási politikájához "Brüsszelnek" semmi köze.
Ördögvadász
Itt terror veszély nincs. Csak elvétve egy-egy...na.. Itt Európában ez tabú. Akár a halokauszt. Tabú. Nem beszélünk róla. Népvándorlás. Minden csak véletlen. Még egyelõre. Még egyelõre.
Nessy
Kósa szégyellje magát! Kondoleálás égisze alatt politikai propaganda szöveget mondani, az már a cinizmus és aljasság legalja.
Ezek még a halált sem tisztelik. Csak addig érdekes számukra, amíg lehet a propaganda dumát nyomni!
Nyomorult egy társaság! "Keresztényi" hozzá állás, fidesz módra!
Ördögvadász
@durbincs: gizda, ez nem furmintos kissé?
Eladott Ország
Nem normális esetben a tragédia meglovagolása, a saját politikai pecsenye sütögetése, politikai hullarablás van. Kevés szemforgatóbb és undorítóbb dolgot tudok elképzelni, mint amikor egy ország kormánya a saját hatalma megtartása érdekében ártatlan áldozatok vérző tetemére mászik fel azért, hogy a választópolgárokat meggyőzzék: csak ők képesek megvédeni az embereket a migráció okozta terrorveszélytől. Ez hazugság, aljas, álságos dolog. Ideje lenne befejezni és a valós problémákkal foglalkozni. Magyarország jelenlegi tragédiáját nem a migráció és nem a terrorizmus okozza, hanem az uszítás, a fanatizálás, a társadalom darabokra szakadása, az elszegényedés, az oktatás és az egészségügy lerombolása. És a feneketlen, mindent átszövő korrupció.
Peller Anikó
@durbincs: 19:28, sajnálatos, de a kis tündér az egyik mencseszteri meggyilkolt áldozat, hogy rohadna meg az összes migrácssimogató állat.

@Mirabilis: bizony a fidesznek több esze van mint neked, az orránál fogva vezeti az országot, hülyét csinál belőled (sajnos a többiekből is), telehazudja az agyadat miközben ellopja az életedet. És észre sem veszed.

A migráció lovaglása egymagában is választási győzelmet jelent és a kretén ellenzék meg te is erre csak rájátszol a tiltakozással. A migrációt meg kell állítani amin az iszlám és az afrikai inváziót értem, teljesen mindegy miféle háborúk dúlnak az ő hazájukban.

Nem fogadhatsz be 2 milliárd embert. Erre játszik rá a fidesz nagyon okosan.

Az ég óvjon minket, amikor a gazemberség és az okosság találkozik.
Ördögvadász
A muzulmánoknak nem fontos, hogy a sziget országban többségben legyenek elég nekik, ha a legnagyobb városokat izlámosítják.
Már nemcsak a londoni polgármester muzulmán, nemcsak 100 hívatalos scharia bíroság van Londonban, nemcsak a 'Mohammed' név a leggyakoribb az újszülöttek között, nemcsak a brit multikulturalisták etetik az izlám fundamentalistákat, hanem 423 új mecset épült az utóbbi idõben, miközben 500 templom zárta be a kapuit.
'Londonistan' ma már muzulmánabb, mint sok más muzulmán ország együttvéve, írja a The Wall Street Journal (Religious Conversions)
papa.49
Szögezzük le már a faszi ott született a ködös Albionban, a szülei voltak bevándorlók Libiából, mikor a Kadhafit likvidálták visszamentek, ez a tetű ott járt iskolába, később egyemre is még is terrorista lett, NEM 2015. ben VAGY UTÁNA ÉRKEZETT A KONTINENSRE, ill. A SZIGETRE!!!
Ez se a klasszikus hazugovics értelemben vett MIGRÁNS, EZT MEGINT ELBASZTÁTOK FIÚK!!!
Peller Anikó
@papa: ezzel már be is bizonyítottad, hogy egyetlenegy tetűt sem szabad beengedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.