A két halálos áldozattal járó balesetben érintett M. Richárdot “Gyurma”, a Rogán Antal miniszter mögött feltűnő K. Konrádot pedig “Izom” fedőnéven ismerik a titkosszolgálatnál. Ugyanabban az ügyben folyt ellenük titkos nyomozás az év elején, nem látszik, hogy felelősségre vonták volna őket. Rogán Antal titkárságán a 444 biztonsági emberekkel kapcsolatos kérdésére azt közölték, hogy a miniszter „soha nem alkalmazott biztonsági szolgálatot, illetve testőrt sem (...) az eseményen meghívott vendégként vett részt, minden egyéb a rendezvény szervezőinek döntése volt.” A 444 is forgatott a helyszínen, a mi felvételeinken látszik, hogy a rendezvény mellett készülődő biztonsági őrök egy német rendszámú fehér Mercédeszből pakolnak. A képet kimerevítve és felnagyítva látható a rendszámtábla alján lévő felirat. Ez egy német vállalkozás honlapjának címe, a cég luxusautók tartós bérbeadásával foglalkozik Magyarországon. A biztonsági emberek pont ugyanannak a cégnek a kocsijával érkeztek, mint...

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=GiNI1Rmn3To
Összehordja a szél a szemetet és a "matek" (jutalom) miatt találkoztak.
qxy
Annó amikor fel robbant egy szegény gyerek a kocsiba a bár elött, akkor is tudták kihez kell menni kinek van erre alkalmas anyaga és meg is kérdezték tőle kinek adott el a válasz csak az volt,.- Semmi közötök hozzá menjetek a kurva anyátokba. és sarkon fordultak és el is mentek. Gondolom mindegyik nyomozó ment letaposni a muter szárnyát, mert a parancs az parancs.Hogy hetente ezek mennyit kapnak?? Amikor két kóla két kávé ára 500. 000 Ft. és ezért hallgat is a presszós, akkor el lehet képzelni hogy ez fagyi pénz csak. Hogy ez nem igaz? Tudom. hogy nem igaz mert nekik van igazuk. Mind egy rohadék banda.
human
@human: bocs, jav. 10:07 Nyomozgatunk, nyomozgatunk ...
Ludmilla
mert az csak úgy van:suba a subához,bűnöző a bűnözőhöz...
human
@RonaGyuri: Ahogy lenni szokott és már meg is szoktuk. Ez elég nagy baj. Pedig lehetne másképp is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.