Leszegett fejjel, kendő mögé bújva mer csak az utcára lépni a zalaegerszegi, de Grazban élő Szabina. Mindezt egy félresikerült szépészeti beavatkozás miatt teszi. Kálváriája októberben kezdődött, amikor a száját szerette volna feltöltetni.

"Éppen a házassági évfordulómra tartogattam ezt a beavatkozást, hogy szép legyek a férjemnek. Nagyon izgultam, alig vártam, hogy meglásson, hónapokig spóroltam erre a kezelésre" – mesélte a Blikknek Szabina.

"Már az elején furcsa volt, hogy nem kellett semmilyen papírt kitöltenem. A beavatkozás közben nagy és fura fájdalmat éreztem, aztán pedig már csak arra eszméltem, hogy ömlik a vérem, és elrepül az injekciós tű. Ekkor kezdtem csak igazán aggódni, azonban az orvos azt mondta, maradt még a töltéshez használt anyagból, így nincs okom a kétségbeesésre"

– idézte fel a részleteket Szabina, aki ekkor már erősen gyanakodott.

A nő aggodalma nem volt alaptalan, ugyanis a beavatkozás után a szája eltorzult, felduzzadt, genny és vér folyt belőle, és borzalmasan fájt. A hónapok azóta is telnek, de semmi nem változott, Szabina arcát azóta is sebek borítják, fájdalmakkal él együtt. A nő a beavatkozást végző soproni plasztikai sebészt hibáztatja, azonban a férfi állítja, nem történt mulasztás, senki nem hibázott.

"Nem történt plasztikai műtét a páciensnél" – szögezte le az orvos. – Beavatkozás, kezelés volt. Az ügyben történt belső vizsgálat, ami kiderítette, hogy fertőzés sem történt – mondta a Blikknek. Szabina szája azóta azonban olyan rossz állapotban van, hogy félő, örökre torz marad. Egyelőre mást nem tud tenni, mint minden erejével próbál találni egy szakembert, aki legalább reményt ad neki, hogy arca egyszer olyan lehet, mint azelőtt volt.

"Több orvost is felkerestem, de egyik sem mert a számhoz nyúlni, vagy bármit is kezdeni velem. Mivel az arcom tönkrement, és televíziós szereplésből élek, a munkámat elvesztettem, a számláim viszont folyamatosan gyűlnek, az utcára sem merek már szinte lemenni. Fájdalmaim vannak minden egyes nap, a házasságom is tönkrement, rettegek, hogy örökre így maradok. Szívesen fogadnám olyan plasztikai sebész jelentkezését, aki hajlandó lenne megműteni, de legalább tanácsot adni abban, hogy mitévő legyek. Rettegek, hogy senki nem tud majd segíteni rajtam" – panaszolta a magára maradt nő.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nagy kár volt Szabina erre ennyi ideig gyüjtened... ha rossz a párkapcsolatod, akkor nem hiszem, hogy egy "szájfeltöltéssel" megváltozna. Az az érzésem, hogy ez csak Neked lehetett a vágyad, nem a férjed "kivánságát" teljesitetted... ettől függetlenül sajnálom a Veled történteket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Nagy kár volt Szabina erre ennyi ideig gyüjtened... ha rossz a párkapcsolatod, akkor nem hiszem, hogy egy "szájfeltöltéssel" megváltozna. Az az érzésem, hogy ez csak Neked lehetett a vágyad, nem a férjed "kivánságát" teljesitetted... ettől függetlenül sajnálom a Veled történteket.
sokanvagyunk
"...furcsa volt, hogy nem kellett semmilyen papírt kitöltenem" - mit is akart aláírni? - a kockázatokról és a mellékhatásokról, meg a saját felelősségéről?
Aki Én
Leszegett fejjel, kendőben.
De a Blikk fotó az kint van...
Nessy
Tudni illene, hogy minden beavatkozás, még egy foghúzás is járhat szövődménnyel, komplikációval, Lehet egy túlérzékenység a "feltöltő anyaggal" szemben, amit talán még ő sem tudott, és kész a baj.
Lehet, hogy szakértőbb dokit kellett volna választani. Sajnálom szegényt.
papa.49
Sok a sarlatán a menyemet hasi zsírleszívásra fizette be a fiam, az eredmény sokkalta rondább lett mint volt a másik ha nem adom nekik az ezüstkolloidot talán bele is hal mert elgennyesedett az egész hasfala, a hab a tortán hogy egy gégész orvos végezte a beavatkozást, és természetesen előtte aláíratták a papírt hogy a kockázatokért ők felelősséget nem vállalnak!!! A ,,műtét,, a váci kórházban történt!!!
Most folyik a per, az elbaltázott műtét miatt!!!
Rózsika Hatházi
Miért is akar valaki másmilyen lenni, mint amilyen? Miért nem tudja valaki, vagy a párja elfogadni, hogy kis mellel, keskenyebb szájjal is szép lehet a nő? Miért kell minden nőnek Barbie-ra hasonlítani, a pasiknak meg Ken-re, vagy Brad Pitt-re, vagy kinek mi az ideálja. Nem biztos, hogy mi vagyunk csúnyák, kövérek, laposak, bambisüveg fazonúak, ha a párunk szépnek lát így is. Ha meg nem, az nem a párunk, annak le is van út, meg fel is van út! :)))
Perwool
Egy igazi nőnek nincs szüksége ideális testsúlyra és modellalkatra ahhoz, hogy vonzó legyen. Ami igazán számít: a mosoly, a báj, a mágikus pillantás, a kisugárzás, a személyiség és mindenekelőtt az önbizalom!
qxy
@Perwool: Maximálisan igazad van a női szépség nem az amikor " meg van csinálva"
De sajnos most, már a pasi elött nem is mer a lány smink nélkül meg jelenni. Hajnalba meg előbb kell kelni hogy mire a pasim felébred addigra a sminknek kész kell lenni és vissza bújni az ágyba hogy észre ne vegye.
Perwool
@qxy: Amíg a nők nem hiszik, hogy sörhassal és kopaszon is lehetnek vonzóak, addig...-:)
Miért fontosabb egy férfinak egy nő külseje, mint az esze? Mert a legtöbb férfi jobban lát, mint gondolkozik.
Levendula
Legális gyógyító helyeken a páciensekkel mindig aláíratnak egy beleegyező nyilatkozatot a kezelések, műtétek kockázatairól...
Egy jó házasságban nem a száj vastagsága a fontos. Amelyik feleségnek ilyen hülyeség eszébe jut, ott nagyon komoly bajok vannak...
qxy
@Perwool: tudod hogy van a közmondás,.- " A @ feláll az ész megáll.
picike1
@qxy: ha egy nőnek nem jó ahogy teremtették pusztuljon bele
qxy
@picike1: Na ez az . Én mindet szeretem.
wagabund
khm..szabadjon megemlítenem, hogy nem a szája, hanem az ajkai mentek tönkre..
picike1
@qxy: tudod a legjobb ha egy embert ugy szeretnek ahogy van nem ugy ahhogy nincsen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.