Lincselés történhetett Alsószentmártonban, állítólag Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere szenvedett súlyos sérüléseket.

22:10

A rendőrség közleménye

Öten verekedtek össze a helyi italbolt előtt.

A rendőrség ügyeletére 2017. június 10-én 17 óra 17 perckor arról érkezett bejelentés, hogy többen összeverekedtek a helyi italbolt teraszán.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy négy férfi szóváltásba keveredett Drávapiski polgármesterével, majd bántalmazták őt.

A rendőrök az eset kapcsán előállították Alsószentmárton polgármesterét, valamint egy 37, egy 20 és 47 éves helyi férfit. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

A Siklósi Rendőrkapitányság az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz."

21:15

A Szabad Pécs legfrissebb információ szerint lehet, hogy még ma éjjel meg kell műteni a polgármestert. Úgy tudni, Mali Zoltán magánál volt, beszélt is. A portál szerint a polgármester fej- és végtagsérüléseket szenvedett.

19:20

Lincselés történhetett Alsószentmártonban, állítólag Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere szenvedett súlyos sérüléseket.

Megverték Drávapiski polgármesterét – lincselés történhetett

Fotó: szabadpecs.hu

A Szabad Pécs úgy tudja, a faluban elterjedt a hír: „az alsószentmártoni polgármester és családja” gyakorlatilag meglincselte a faluban kocsmát üzemeltető, országosan is ismert baranyai faluvezetőt.

A lap szerint szerint öten támadtak rá Mali Zoltánra, és nagyon csúnyán helyben hagyták, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A két polgármester korábban jó viszonyban volt egymással, de kapcsolatuk az utóbbi időben meglehetősen rosszra fordult, kölcsönös fenyegetőzések követték egymást.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
volt hozzá cigányzene is vagy csak a cigánykórus énekelt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Feltételezem, hogy az uzsorások megbízottai voltak, akikkel szemben Mali Z. felvette a kesztyűt.
Macskaszem
A döbrögi fidesznyiket egyszerűen utolérte a népharag. Majd sorra kerül a többi döbrögi is.
Zeta
@Eladott Ország: és tőkefelhalmozás, mint nyugaton az 1800 as években. Csak itt nem önerőből, engedéllyel, törvényileg lopv!
Eladott Ország
@Zeta: tegnap 23:08 A történelmi fejlődésből nálunk ez idáig kimaradt a kapitalizmus, most bepótoljuk és bizony a társadalmi egyenlőtlenségek újratermelődnek, zajlik a tőkefelhalmozás és a tőke koncentrációja, lásd Mészáros Lölöt és csapatát.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/04/12705492_995829030453874_3400939487193956882_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.