Még pár nap és hivatalosan is megszűnnek az európai polgárokat terhelő roaming-díjak, szerda éjfél után új korszak kezdődik. Plakátokon tolják a népbutító propagandát, de amikor lehetőségük lenne a magyar emberek érdekében cselekedni, már másképp tesznek. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Mirabilis: Azt kene vegre mindenkinek megertenie, hogy BARMI, amit orban tesz, neki semmifele anyagi hatranyt nem jelent, de meg az agyontomott zsebu seggnyalo bandajanak sem, mert azoknak annyi penz van a zsebukben, amennyibol az elkovetkezendo 50 evben kiralyi modon meg tudnak elni! A baj csak az, hogy minden agyament otlet, ami kipattan orban es finkelstein-habony cocaingozos agyabol, az mind-mind a magyar atlagpolgar zsebere megy...Csak a kisember sziv, fideszes meg veletlenul se! Ennek kell veget vetni, de minnel elobb,. annal jobb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@karma1: nyugdíjas fóbiája van az olvtársnak. :D
karma1
@nevemnick: Ne is mondd... Epp tegnap este beszeltem egy baratnommel - tudod, ugyanonnan van a baratsag, mint a kozos ismerosunkkel...:o))) - aki elmeselte, hogy milyen eszetlen intezkedeseket tud hozni az allam, ha arrol van szo, hogy valahol "megehezik" egy uj fideszes doglegy,...Amiota az eszunket tudjuk, az illeto holgy hazszama volt egy szam, es egy betu, ami azt jelentette, hogy "Jobb" oldali epulet, de a multheti lakogyulesen bejelentettek, hogy ezentul nem az evidens J betut , hanem az abc-bol a C betut kell a hazszam melle irni az eddigi J, B, es K helyett (Jobb, Bal, Kozepso) helyett, mert "egyszerusitett" az orbani burokratikus gepezet A, B ill. C epuletre, igy ok lesznek a C epulet. Mire egy elegge okos mernokember megkerdezte a kozos kepviselot, hogy ugyanvajon mitol C, mert ha a lanchidi "puncitol" szamozzak a hazakat, akkor ok pont az A-ban laknak, tehat logikusan oket A-ra kellene atkeresztelni, ha mar, ugye, nagyon muszaj...
Ez nem egy nagy dolog , ugyebar, "csak" egy betu, DE a baratnomnek most MINDEN iratat, szamlajat, bankszamlajat, konyveleset at kell javitani, amiben a lakcime is szerepel. Ebbe beleertendo ugye a lakcimkartyatol kezdve a lakcimre szolo eves parkolohely, az elektromos, telefon, gaz es vizszamlak, utlevelosztaly is, persze, mert az utlevelben nem, de a kozpontban elmeletileg pontos adatok vannak.
Most akkor melyik csokos fogja a kartyakat - jo penzert persze - kicserelni???
Hat rajottem, hogy Magyarorszag vezetese total diszfaszkalapokbol es nyerni vagyo bunozokbol all, es ezt a velemenyemet csak alatamasztjak az otthoni tortenesek, sajnos.
Ezt a folyamatot kell megszuntetni, es amilyen gyorsan lehet, visszaforditani.
quadrocopter
"Ez Lázár János – írásbeli megkeresésemre adott - válaszából is egyértelműen kiderült, a miniszter tájékoztatása szerint ugyanis az Orbán-kormány álláspontja az volt, hogy a „roaming-díjak elhamarkodott megszüntetése” csak negatív következményekkel jár. Ez tökéletes példája a Fidesz európai kettős beszédének és hazug politikájának.
Plakátokon tolják a népbutító propagandát, de amikor lehetőségük lenne a magyar emberek érdekében cselekedni, már másképp tesznek."

Az a horda lényege!
Nessy
Orbán nem a roaming díjakat akarta megszüntetni, Brüsszelt akarja megszüntetni, eltörölni, a helyét sóval beszórni! Ja, csak előtte a kasszát "megvédésre" magához venné!
CsipkeRózsa
@quadrocopter: A kormány azért ellenzi, mert a telefondíj tartalmazza az Orbán kormány idején bevezetett percenkénti adót is. Így a bevétel kevesebb lesz a roaming-díj után járó résszel.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Ezek a patkányok személyes haszon nélkül semmit nem csekekszenek! Tetű banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.