Úgy tűnik, szívén viseli a felesége karrierjét Bánki Erik, a parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke – írja a Magyar Nemzet. A múlt héten ugyanis az ő javaslatára vált látvány-csapatsporttá és került a tao-pénzek által támogatott rendszerbe a röplabda, ami óriási elismerést váltott ki a sportág vezetésében, így Bánki Ágnesben is. A kormánypárti politikus felesége nem más, mint a Magyar Röplabdaszövetség strand- és szabadidősröplabda-bizottságának elnöke, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozva üdvözölte a férje által benyújtott törvénymódosítási javaslat elfogadását.– A teremröplabda mellett a strandröplabda számára is óriási előrelépési lehetőség. Így mind az utánpótlásba, mind pedig az infrastruktúra fejlesztésébe akkora összegek áramolhatnak, amellyel idehaza is olyan rangot vívhat ki a szakág, amilyet a világ más tájain is kiharcolt már magának – mondta Bánki Ágnes, aki a Parlamentben követte végig házastársa kezdeményezésének sorsát.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat vegulis ha a polgarmester adhatott a felesegenek jutalmat is, a masik polgi meg sajatmaganak szolgalati lakast, akkor ez mar varhato volt...
A nemeth szili-fele maganalapitvanyba 2.5 milliard forintot aramoltato cikkhez mar irtam:

IGORI ! Ahol minden ember a sajat dilijenek elhet, lesz hozza eleg penze, csak nem szabad kerdezni, hogy honnan van a penz, amit Igoriban a vezetok kapnak, es kulonben is: Igoriban nincs halalbuntetes, mert szokni sem lehet. Aki megszokik, az ugyis meghal az oserdoben...

AHol meg az idiota orvos is operalhat egesz nap, mindegy, mi a baja a paciensnek...
De Igoriban vegulis elkapjak a korruptakat, es gyor eljarasban kivegzik oket az erod mogott...
Miert is van az, hogy ez a konyv megis vidam es romantikus is?
De legalabb ad valami remenyt...
RonaGyuri
Hiába no a család az első

Már a strand-röplabdába is ömölhetnek tao milliárdok

„A teremröplabda mellett a strandröplabda számára is óriási előrelépési lehetőség. Így mind az utánpótlásba, mind pedig az infrastruktúra fejlesztésébe akkora összegek áramolhatnak, amellyel idehaza is olyan rangot vívhat ki a szakág, amilyet a világ más tájain is kiharcolt már magának” – ezt Bánki Ágnes a Magyar Röplabdaszövetség strand- és szabadidősröplabda-bizottságának elnöke, mondta a Nemzeti Sportnak nyilatkozva.
Nos nehéz túl-lépni azon az apróságon, hogy pénzek áramlása, méghozzá nagyon nagy pénzek áramlása ellenére a legfőbb kedvezményezett focinak semmiféle rangot sem sikerült kiharcolnia. Már csak azért sem, mert amit művelnek azt nem lehet harcnak nevezni, legföljebb idétlen vergődés.
Ja poén nincs? De van! Tudod Wazze ki is volt a törvény előterjesztője? Igen Ágnes asszony hites ura, Bánki Erik, a parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke! =))
Hellcat
És ez nem bassza a fidesznyikek csőrét? Mondjuk ez nem az első eset, hogy magukra írnak törvényt , viszont nem bírom felfogni, ez hogy nem bassza az emberek agyát.
Aki Én
@Hellcat: Nem értik. Olyan mélységesen ostobák, hogy egyszerűen nem értik.
,,mé... a Gyucsányi job vót?
Ilyenkor úgy mondanám, hogy nem sokkal baszd meg, de le is váltottuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.