Wittner Mária ex-forradalmár- és fideszes képviselő korát meghazudtolóan – mostanság lett 80 – élesen emlékszik vissza minden egyes hőstettére az 1956-os történések idejéről. Úgy véli,akkori tettei felhatalmazzák arra, hogy hazaárulónak bélyegezze az ország egyik felét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
"Úgy rémlik neki, hogy fegyverrel harcolt a forradalomban, amikor arra volt szükség, ám most inkább az agyát kényszerül hasznáni:"
Ha, ha valaki a pinat fegyverkent hasznalja??? (Bocsi, ezt nem lehetett maskent kiirni...:o)))
de mivel most mar egy ven csatalo, igy mar "csak" a fejere van utalva... (vegulis ahogy elnezem, szopni meg tud a jelenlegi rezsimnek, erre kell a feje max.)

Kar volt bablevesmarcsinak megszolalni...Besugo volt es kesz, az ember soha nem bocsajtja meg, hogy pont az ellensege kegyelmezett meg neki...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Béla333: Sajnos a reporter nem kérdezett rá "Tschernobilra",és annak tisztaságára!
Clavigo
A qurva édes @nyád,,,...,az a "haza áruló.."...idióta némber.
karma1
Na azert en emlekeznek egeszen konkretan arra, hogy fogtam-e fegyvert, vagy sem a kezemben? Es ha nem volnek benne biztos, akkor allatira csondben maradnek, mert lehet, hogy kiderulne, hogy nem is voltam "forradalmar", ellenallo...:o((
Perwool
Köszönjük fattyú, szép riport volt!
"„folyamatosan járom az országot, mindenhol látom, hogy mik épülnek és hogyan szépül az ország. Ez a fejlődés nem hitelből van, hanem az adóforintjainkból, ami óriási eredmény!”
Tudod egy épeszű embernek sem lehet beadni, hogy Magyarország egy sikeres fejlődő és szabad ország ahonnan 100 ezer számra menekül a jó nép ...
Olyan stílszerű az egész. Egy volt besúgó, KISZ vezér a miniszterelnök. A házelnök egy főállású kommunista. A leglelkesebb firkászuk egy volt munkásőr. A közelmúlt "álamfője" egy komcsi államtitkár. A vezetés zöme egykori komcsi, besúgó és egyéb söpredék. Kár, hogy Pozsgay már felfordult, annyira jól mutatott ezek közt az a született demokrata.
Steffka István 56-os kitüntetést kapott!
Ha szándékosan akartátok lejáratni 56-ot, akkor se csinálhattátok volna jobban.
Haza áruló a baloldal? Akkor Orbánt hova sorolod?
"Az állami földek eladása hazaárulás."
Orbán Viktor
"Az oroszokkal való paktálás hazaárulás."
Orbán Viktor
"A Déli Áramlat megépítésének támogatása hazaárulás."
Orbán Viktor
"A Paks 2 ötlete hazaárulás"
Orbán Viktor
Jozefina
Mariska úgy lett talán forradalmár, hogy egy partizán berántotta az árokba!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.