Eltiltás hatálya alatt vezette múlt pénteken autóját M. Richárd, aki a Dózsa György úti két halálos áldozatot követelő baleset egyik érintettje. A férfit a rendőrök elfogták, majd a büntetés kifizetése után elengedték.

Pénteken elfogták a rendőrök a Dózsa György úti halálos baleset egyik érintettjét, M. Richárdot Budapesten a II. kerületben – értesült a pestisracok.hu

A lap információi szerint M. Richárdot a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el, majd szállították be a kerületi rendőrkapitányságra, ahol jogosulatlan járművezetés miatt 90 ezer forintos bírságot szabtak ki rá.

A pestisracok.hu megkereste a rendőrséget, akik azt válaszolták, hogy egy személlyel szemben valóban intézkedtek a II. kerületi Kapy úton, mivel "eltiltás hatálya alatt történt járművezetés". 

M. Richárd a Dózsa György úti balesetben (ahol ketten haltak meg) sajtóhírek szerint egy alig félórája vett 30 milliós kabriót vezetett, nemrég pedig a 444 munkatársai vették észre egy másik autóban. 

M. Richárd tíz éve a kecskeméti maffiaperben is feltűnt ötödrendű vádlottként, akkor 8 év fegyházbüntetést kapott a pestisracok.hu cikke szerint.

Idén pedig egy titkos nyomozásban is felmerült a neve a 444 cikke szerint, melyet egy korrupt rendőrtiszt ellen folytatott a Nemzeti Védelmi Szolgálat.

(Címlapi kép: police.hu)

Már két halálos áldozata van a Dózsa György úti tömegbalesetnek

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfő délután két gépjármű összeütközött, amelyből az egyik a közeli buszmegállóba csapódott a főváros XIII. kerületében a Dózsa György úton. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán A baleset következtében 7 személyt látott el a helyszínen a mentőszolgálat, akik közül hárman könnyű, hárman pedig súlyos sérülést szenvedtek.

 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
És hány embernek kell majd meghalnia, hogy kapjon egy írásbeli ejnyebejnyét egy ilyen kormánykózeli suttyó cszmájára vert verőceondó?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mondja azt valaki, hogy nincs ,,hátszele,,!!!A tonyo a geci működik!!!
Cefi
És hány embernek kell majd meghalnia, hogy kapjon egy írásbeli ejnyebejnyét egy ilyen kormánykózeli suttyó cszmájára vert verőceondó?
Pálinkafőző Rézüst
rohadjon meg a hernyó... Remélem lepermetezik...
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Vagy vészfékezzen előtte az "új" ruszki metró.
nezelodo
Elkapkodták az Arkangyal Sanya bá' legényei és elfogták, de ugyanolyan gyorsan helyre is hozták a baklövésüket, és elengedték. Lovagkeresztet nem kapott a dakota vezértől?
Pálinkás Pál
Nemrég még itt harsogtatok hogy milyen hátszeles,mert még a jogsiját sem vonták be...,vagy mégis???Egyébként ennek a dolognak a hírértéke nulla...de okosa lap,sokan fognak itt hőbörögni...
vonotok
Én az elhunytak családjaival összefognék, és kinyírnám ezt a szarházat.
Hellcat
"Ha magyarországra jössz be kell tarnadok a törvényeinket" NESZE fideszes faszkalapok...a kormányotok megint kimosdatta az egyik gyilkos csicskáját.
kokopelli
@Hellcat: ,de a KRESZT nem, mert az csak szabályzat? Vannak személyekre írt
szabályok is Orbanisztánban? Megvennék egy kötetet! :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.