A Matolcsy Ádám vezette Magyar Stratégiai Zrt. vette meg a korábbi New Wave Media és Origo Media portfólió egyesítéséből tavasszal létrejött New Wave Media Group Zrt.-t – közölte a New Wave Media Group Zrt. szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint Száraz István, a New Wave Media Group Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója a médiacsoportban fennálló 100 százalékos tulajdonrészét értékesítette.

Az új tulajdonos a Magyar Stratégiai Zrt., amely egyebek mellett Magyarország egyik legnagyobb múltú bútorgyártó manufaktúrája, a Balaton Bútor Kft. közvetett tulajdonosaként ismert. A Magyar Stratégiai Zrt. közvetlen egyedüli részvényese és egyben vezérigazgatója Matolcsy Ádám – írták.

Nem tartja propagandalapnak

Matolcsy Ádám a Magyar Időknek adott interjújában azt mondta, az Origo "konzervatív, polgári lap", és a konkurencia le akarja járatni.

az ellenzéki médiumok beállították az Origót úgynevezett propagandaportálnak, amit én egyszerűen a konkurensek lejáratási kísérletének tartok. Az Origót én nem tartom propagandaoldalnak. Az alapító-tulajdonos idején olyannyira kimért hangvételű oldal volt, mihez képest bármiféle elmozdulás heves reakciókat váltott volna ki és váltott is ki. Az oldalnak az utóbbi időben kezdett kialakulni egy határozott arcéle, amely elkötelezett olvasótábort hozott magával, és én ezt szeretném továbbépíteni. Konzervatív, polgári hangvételű lap működtetését tervezem. Az online médiapiac arról szól, hogy minél több látogató, olvasó van, annál drágábban lehet hirdetési felületet értékesíteni, annál jobb tartalmat lehet készíteni, és annál nyereségesebb a vállalkozás. Azt sem tartom kizártnak, hogy a cégcsoporton belül baloldaliak megszólítására is létrehozunk egy brandet

- mondta ifjabb Matolcsy.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Valami átütő sztorit esetleg amiben valamelyik suttyó tolvaj hozzátartozója éppen nem vesz meg valamit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@tudode: Valóban gondos előrelátás. Orbánék megépítik, a népbíróság meg majd megtölti velük.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/matolcsyk.jpg
Matolcsy Tímea és Matolcsy Ádám (Matolcsy Rómeó György és Gyöngyi menye és fia), Matolcsy Rómeó, Matolcsy Gyöngyi ex-feleség és Réfi Imre, a család régi barátja, kampányfőnök
Nem elég, hogy ezt a népet a saját pénzén nézik hülyének a nyakán taposó hatalmasok, de már kapaszkodik a következő generáció is vadul. És nem csak arról van szó, hogy az ifjú Matolcsy cégének nyilván nem volt pénze megvenni az Origot és az egész szajrét, hanem hogy a közpénzzel megtámogatott vállalkozásában sem túl sikeres senki médiapiaci szereplőt és szakértőt játszik meglehetős magabiztossággal. Még jó, hogy Matolcsy Ádámnak nem volt jobb dolga, legalább nem a szocialisták lopták el az Origot. Mióta tudjuk, hogy nemzeti érdekből lopni nem bűncselekmény, örülhetünk, hogy az állami hirdetéseken keresztül ezután az unortodox jegybankelnök fiát is eltartja ez az ország. Nem mintha eddig nem. Nem tudom, hogy ha majd egyszer tényleg összedől ez a NER-nek csúfolt konstrukció, mi lesz ezekkel az őseik korruptságából várat építő ifjú titánokból, de pillanatnyilag nem kicsit elkeserítő, hogy a fideszes polgári-nemzeti-keresztény tőkésosztály kizárólag a fennálló rezsim semmihez nem értő, eszelős, az elmeháborral időnként meglehetősen közeli kapcsolatot ápoló, de legalább véresen korrupt politikai pszeudo-elit hasonló képességű ivadékaival képes betöltetni olyan pozíciókat, ahol azoknak semmi keresnivalójuk nem lehetne. Az értelem, a szakma menekül a Fidesz közeléből, maradnak a közveszélyes Matolcsy Áldott békés ádventet kívánó Györgyök fiai. Ebben meg az a legborzasztóbb, hogy még az is simán kiderülhet: nem a szerelembe zuhant Matolcsy volt a pöcegödör sötét legalja.
Desischado
@lópicigáspár: Te jó isten! Hiszen gondolom, bele tudnak nézni az e-mail fiókokba, ugye? És a gmail is hozzájuk tartozik?
Eladott Ország
@Perwool: Ez itt nem egy maffiaország banánköztársaság beütéssel. Mindenesetre " Tolcsy", minden idők egyik legkártékonyabb figurája, akinek ténykedései egymagukban elég indokot szolgáltattak volna már ahhoz, hogy ez a mocskos rezsim megbukjon. De nem. Matolcsyt piedesztálra emelték, amiért kiürítette a jegybank tartalékát, amiért luxusingatlanokra és műkincsekre tapsolta el az MNB devizahitelesek nyomorából keletkezett nyereségét, amiért megálmodta a korrupciógyanus Pallas Athéné-féle alapítványi hálózatot, amelyben a közvagyon elveszíti közvagyon jellegét. Igaz, hogy unortodox baromságain egy fél világ röhögött, de bukás helyett pénzügyminiszterből jegybankelnökké avanzsált, aki közgazdásznak vallja magát, de az ezotéria és a jóga egy fokkal jobban érdekli, mint a szakmaiság. Akinek annyi rokona van, hogy ha mindegyiket jóllakatnánk, belerokkanna egy ország (így is), aki megunta a feleségét, és egy 30 évvel fiatalabb nőcskét hordoz a tenyerén. Nem a sajátjából, hanem a miénkből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.