Az egész világon a legtöbb halálos áldozatot a szív-és érrendszeri megbetegedések követelik meg. A szív-és érrendszeri betegségek fő kiváltó oka a magas koleszterinszint. A koleszterin egy zsírszerű anyag, mely fontos szerepet játszik sejtjeink működésében, azonban ha a kívánatosnál nagyobb mennyiségben van jelen a szervezetben, az érfalakra lerakódva meszesedést, érelzáródást okozhat. Alattomossága abban rejlik, hogy önmagában nem okoz tüneteket.

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A tisztességes orvosi ellátást a méregdrága un. étrendkiegészítőkkel nem lehet pótolni! Akinek szüksége van rá, annak a háziorvos kiírja a koleszterincsökkentőt melyből lehet találni a patikákban nagyon olcsó, megbízható termékeket. Aki pedig már kb. 10 éve szedi és jó az orvosa, számíthat rá, hogy előbb utóbb abbahagyatja vele a szedését. (Több ismerősömmel ez történt.)
Eladott Ország
A koleszterincsökkentő gyógyszereket tartósan kell szedni, mert nem szünteti meg a betegséget, csak kezeli. Folyamatos ,tartós szedéssel lehet csak biztosítani tartósan a kivánt vérzsír értéket.Szünet tartása veszélyes is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.