Elgondolkodtató videót készített a Herbál Reality. Az anyagot látva talán még a legelvetemültebb fideszesek is a fejükhöz kapnak. Bár ebben azért nem vagyunk teljesen biztosak, hiszen lehetséges, hogy ők akkor is csak sorosoznának, migránsoznának elborult királyuk kezeit csókolgatva - már ha épp hozzáférhetőek a királyi kacsók, hiszen többnyire a fővajda zsebeiben pihennek - ha Orbán ruha nélkül, láncfűrésszel a kezében rohangálna a körúton. Akik viszont eddig is a józanság szemüvegén keresztül követték az eseményeket, azok komolyan és joggal aggódhatnak. Igen, ez itt Orbán Viktor, Magyarország jelenlegi miniszterelnöke.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Egy diplomáciai találkozó után a nyilvánosság előtt gazolni? Testbeszéd ide, testbeszéd oda súlyos kényszer betegséget mutat. Orbán olyan kényszeres nyelv- és szájmozdulatokat tesz, amelyek súlyos pszichikai problémákra és erős pszichiátriai gyógyszerek használatára utalnak.
A grazi vigyorgó rosszabbul teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Csizmás Kond: Én pedig magyar. Szia.
Csizmás Kond
@Cefi: ...az...de csak a jelenlegi irataid szerint...migráncs köcsög...
Eladott Ország
Mit jelent, hogy mostantól jó lesz, tisztelt zavaros tekintetű miniszterelnök úr?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
Ismeritek azt a dakota viccet, hogy az Orbán nevű Viktor felvételről szól a néphez hétfőn
vadhajnalban? Derűsen, vidáman, boldogan ecseteli ő a gazdasági eredményeket:
adócsökkentés, teljes foglalkoztatás, minimálbér emelés, stabil gazdaság, sikeres magyar modell, nyugdíjemelés. Megannyi túlcsorduló feltételes mód: támaszkodhatnak, kinőhetnek, bízhatnak, növekedhetnek, emelkedhetnek, csökkenhetnek. A lassan három évtizede a közösből hízó személyiségzavar pedig, aki mindennapi derűjét naponta abból nyeri, hogy a nép legalantasabb ösztöneit lovagolja meg, aki az egész államigazgatást bordélyházként üzemelteti, aki legalizálta és védi a korrupciót, aki köztörvényes bűnözökkel üzletel családilag és kormányszinten is, igen… ő a legderűsebb mind közül. És valójában minden oka megvan rá. Hisz a saját alantas ösztönei rabjává vált, vesztes magyarok változatlanul zsibbadtan tapsolnak az odavetett koncoknak és retorikai rablómeséknek. Ha ez tartósan így marad – márpedig minden jel arra mutat -, akkor a 21. századot is nyugodtan hozzá lehet
könyvelni a veszteségekhez. Igen másnapos a külleme a fénylő csillagnak. A bordélyban legalább tudták, ha nem megy az üzlet, nem a zongorát, hanem a kurvákat kell lecserélni, de itt ugyanazokkal akarják elérni a sikereket, akikkel bóvliba vitték az országot.
karma1
@eszegfu: Lehet, hogy a nyelvoltogetes es a tikkeles nem a testbeszed resze, de az osszes tobbi igen... Az, hogy hanyszor igazitod meg a ruhadat, hanyszor nyulsz a fejedhez (arcodhoz), milyen modon jarsz (ha peldaul egy szinpadra mesz be a mikrofonig) az mind-mind testbeszed, non-verbalis kifejezes. (Aki peldaul sokat hadonaszik a kezevel, mint trump is, az olyan dolgot allit, ami enyhen szolva nem igaz, es a kezmozdulataival probalja meg a szavait alatamasztani, hangsulyt adni neki. Ha peldaul az illeto allandoan elnez a szemed mellett, amikor beszel Hozzad, vagy amikor nagy nehezen a szemedbe nez, de a szemoldoket erosen folemeli, az sem mond igazat, hazudik! )
Hidd el, valoban senki nem szuletik eloadonak, es ez is egy dolog, amit meg kell tanulni, sot, sokat kell gyakorolni is.
Ha valakinek, akkor orbannak erre nemcsak modja es ideje is van, de kotelessege is, mert a politikai eletben ezen a szinten mindenkinek van egy olyan stabja, ami felkesziti erre a nyilvanos szereplesre a politikusokat.
orbannak mindenre van penze, lehetosege, de sohasem fogadja meg senkinek sem a tanacsat, ezert nez ki ugy, mint egy szkaj-kalapos agronomus a 60-as evek elejerol, a Majus 1 ruhagyar egyfele meretre szabott konfekcio oltonyeben, szuk, testrefeszulo ingben.
Es akkor tetezi mindezt azzal, hogy vezeto emberek kozott, riporterek, fotosok elott egy kanalis fole hajol, es elkezd korulotte gazolni.
Ha ez az ember normalis, akkor felfordult a vilag...:o(((
eszegfu
@karma1: Nem vagyok ennek az ügynek a "szakértője"... de én egyáltalán nem sorolnám a testbeszédhez pl. a nyakendő igazitást, ez csupán egy rossz beidegződés. U.is szerintem a testbeszéddel hangsulyozod a mondanivalódat, akár pozitiv, akár negativ, vagyis a nyakkendő igazitással mit hangsulyoz? A zavarát? Nem tudom... persze nem zárom ki, hogy Neked van igazad és az én érzéseim rosszak.
karma1
@eszegfu: Pontos a meglatasod: igen, a nyakkendo igazitassal a zavarat fejezi ki: DE MIERT VAN ZAVARBAN??? MERT HAZUDIK, es a szituaciotbol megprobal valahogy jol kijonni, de az eppen nem megy!
Minden, amit a testunkkel teszunk, az testbeszednek szamit. (Persze nem az onkentelen fejrangatas, vagy nyelvoltogetes, mert bar az is egy "ideg"allapot, de tolunk fuggetlenul mukodik, valamilyen mentalis betegseg szovodmenyekeppen).
Annakidejen volt egy szuper pszichologia tanarunk, akitol errol eleg sokat hallottunk. O szokta mondani, hogy "lattal-e mar hadonaszo Buddhat abrazolo szobrot?" Persze, mondtuk, hogy nem. Tole tanultuk meg azt is, hogy aki igazan fontos dolgot mond - es ennek tudataban van -, az sohasem kiabal, sohasem hadonaszik, hanem egeszen halkan beszel, mert arra odafigyelnek az emberek elobb utobb. Nezd meg, mit muvelt hitler: a beszedei vegere mar osszevissza hadonaszott, csapkodott, uvoltozott... Me'g o sajatmagaban sem volt biztos, ezert hergelte bele sajatmagat az altala kitalalt vilagba...
Persze, en sem tudok mindent, de ossze kell hasonlitani mas politikusiokkal , hanyan teszik ezt, es mikor? (Mert az is erdekes am, hogy eppen mit mondanak kozben... Ha eszrevetted, akkor orban mindent ketszer mond, ketszer mond, mert kulonben a mondandojara a franc se figyelne oda a sajat partjabelieket leszamitva)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.