Nem kell megrémülni egy kötelezettségszegési eljárástól – emelte ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Kovács Zoltán felhívta a figyelmet arra, hogy markánsan kirajzolódnak a magyar kormány elleni "koncepciózus eljárás" alapjait adó témák, politikai összefüggések.

A kötelezettségszegési eljárás egy jogi procedúra, amelyet akkor indítanak egy tagállam ellen, ha nézetkülönbségek vannak. Ilyenkor a tagállamnak meg kell védenie saját álláspontját – fejtette ki a szóvivő, hozzátéve: a magyar kormány, ha kell, a bíróságig is elmegy.

A kormányszóvivő kiemelte: a magyar emberek érdeke és biztonsága a legfontosabb.

A felsőoktatási törvénnyel kapcsolatban az egyenlő feltételek, míg a civiltörvény esetében az átláthatóság megteremtése volt a magyar kormány célja – tette hozzá.

Kovács Zoltán az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos 20 pontos akciótervről azt mondta: céljuk egy olyan szabályozás kialakítása, amelyben a magyar mezőgazdaság megmaradhat húzóágazatnak, és garantálja, hogy a magyar fogyasztók is jó minőségű termékeket kapjanak.

A kormányszóvivő azt is elmondta: minden készen áll arra, hogy a pénteken kezdődő budapesti vizes világbajnokság sikeres legyen. Kiemelte, hogy minden magyar ember egészségét, javát szolgáló létesítmények jöttek létre.

Ráadásul az ilyen fajta befektetések máshogy térülnek meg, mint egy üzleti vállalkozás esetében. Így például a megújult, megépült létesítmények, a beszerzett eszközök, a rendfenntartó erők eszközeinek fejlesztése mind olyan, amely a rendezvény után is megmarad, Magyarországot szolgálják – jegyezte meg.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A kormányszóvivő kiemelte: a magyar emberek érdeke és biztonsága a legfontosabb."

Anyádnak beadhatod, patkány, ezek a mesék régen lejártak! A Nagy Pénzetek a legfontosabb, te f@sz, a többi üres, balfasz duma! Az ostoba birkáitoknak eladhatod, másoknak nem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"A kormányszóvivő kiemelte: a magyar emberek érdeke és biztonsága a legfontosabb."

Anyádnak beadhatod, patkány, ezek a mesék régen lejártak! A Nagy Pénzetek a legfontosabb, te f@sz, a többi üres, balfasz duma! Az ostoba birkáitoknak eladhatod, másoknak nem!
Peller Anikó
Miért kellene megijedni? Hiszen nem ti fizettek érte hanem mi. Mindannyian.

Csak mi tízezrekből fizetünk ti meg milliókból. Kb egyformán, ugyanannyit. Ez még demokratikus maradt, ha más nem is.
simmering73
Akkor közelítsük meg a kérdést úgy, hogy régen is ennyit vegzálták a mindenkori kormányokat vagy csak ez a briganti, mocskos maffiakormány érdemelte ki.
Equus
"Kiemelte, hogy minden magyar ember egészségét, javát szolgáló létesítmények jöttek létre." Értem.
Tehát lehet tapsikolni Hajdúbivalybasznádtól Somogymogyorósig mindenkinek, mert lett egy medence, ahová a fidesznyikek a trambulinról hugyozhatnak a medencébe.
Értem... azaz mégsem
Qqberci
Hányingerem van ettől a mobil halálfejtől...
Nessy
na kedveskéim! Infarktus, stroke, veszélyeztetett terhesség, rák, stb. Orvost, kórházat feledni, irány a Duna Aréna! A teteje, oszt onnan ugrani. Nem lesz több egészségügy probléma!
Debil társulat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.