A Németh Szilárd és Szijjártó Péter törvénytelen keresztezéséből létrejött Hollik Istvánnál nincs nagyobb szapulója Soros Györgynek a kormánypártban. A Fidesz-KDNP képviselője az elmúlt 2 évben azzal került be a köztudatba, hogy azt a legalja politikai mészárosmunkát is elvégzi, amire már Kósa Lajos is nemet mond. A Magyar Nemzet azonban kínos dokumentumokat talált a Soros Györgyöt leprázó politikusra nézve. Hollik István anyukája, Rendessy Annamária 1995-ben hozta létre a hospice szolgáltatásokkal és mentálhigiénés tevékenységgel foglalkozó Pax Corporis Alapítványt. A civil szervezet sok települési programot szervez, diabéteszklubjuk pedig 1998-ban támogatást kapott a Soros Alapítványtól. Minderről a Soros-szervezet tudósít egy korábbi elszámolásában. A korábban háziorvosként dolgozó Rendessy Annamária a lap megkeresésére azt állította, nem is tudott a Soros-támogatásról, azt szerinte a diabéteszklub korábbi vezetője igényelhette. A Soros-szapuló Hollik István...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A magyarországi diabéteszről is akkor természetesen Soros tehet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
A magyarországi diabéteszről is akkor természetesen Soros tehet!
quadrocopter
"A korábban háziorvosként dolgozó Rendessy Annamária a lap megkeresésére azt állította, nem is tudott a Soros-támogatásról, azt szerinte a diabéteszklub korábbi vezetője igényelhette."

Aha, szóval Rendessy egyszerüen hülye az alapítvány pénzügyeiben?
Még valami hihetőbb?
nyanya001
Gyűlöletkeltő Orbán figyelsz ?
www.tozsdeforum.hu/uzlet/arc/a-vilag-legnagyobb-adomanyozoi-3-soros-gyorgy-18216.html
Nem figyelsz, mert csak a harácsoláson jár az eszed éppúgy mint a rabló falkádnak !
nusika
@nyanya001: ...ezek gyűlölködtek és gyűlölködni is fognak, ezek ilyen ""magyar" emberek!! ...az ilyen magyar.??? embert, hogyan tudják összehasonlítani az ÁLLAMALAPÍTÓ SZENT ISTVÁNNAL??...vagy a többi NAGY MAGYARRAL??? ...FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
168ora.hu/orban-allitolag-nagyobb-magyar-mint-kossuth-szechenyi-vagy-petofi/
nyanya001
@nusika: Ja a legnagyobb tolvaj akit a föld a hátán hordozott
és kikérem az egész Széchenyi család nevében, hogy hozzá hasonlítsák
ezt a hazaárulót !
nevemnick
Lassan, lassan kiesnek a csontvázak a suttyók szekrényeiből...
namihami
Szegény asszony, biztos csak tévedett. Azt hitte, hogy ez egy másik Soros. Hiszen egy csomó olyan Soros-nevű ember van a világon, aki csak úgy ide-oda osztogatja a pénzt. Ez a szerencsétlen asszony azt hihette, hogy most neki jött ki a három cseresznye vagy az ő nevét dobta ki a gép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.