Jaroslaw Kaczynski szerint az ármánykodó ellenzéki politikusok pusztították el, gyilkolták meg testvérét. -Lech Kaczynski sosem engedte volna ezt a puccsszerű igazságügyi reformot! - mondta egy ellenzéki politikus. -Tudom, hogy féltek az igazságtól, ti ármánykodók, de ne vegyétek szátokra a testvérem nevét. Elpusztítottátok, meggyilkoltátok. Szemétládák vagytok! - válaszolta Jarislav K.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@durbincs: Ezen a megülték a testvérét, meg a többin tényleg csak röhögni lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Hát azért nem volt ő ilyen finom. Ebben a rövid fellépésben szó volt az áruló poféákról, és még a csatornatöltelék is szerepelt.
www.youtube.com/watch?v=3PVBeKLEvtc
nevemnick
Megkérdezhetné a barátját, hogy mit írt fel neki az orvos, mert akkor csak a száját nyalogatná, igaz, hogy akkor meg viszont rohadt sok hülyeséget beszélne
namihami
Már csak abban bízhatnak lengyel haverjaink, hogy a bentlakásos grazi műintézet az bizony egy kétágyas szoba. Vagy legalább franciaágy van betéve.
lusta
@durbincs: Ezen a megülték a testvérét, meg a többin tényleg csak röhögni lehet.
bencemacska
@lusta: ma13:09
Én csak annyit olvastam, amit a 444! lehozott. Nekem ennyi is elég. Eszembe jutott, madarat tolláról, embert barátjáról!
bencemacska
@durbincs: ma: 13:33
A lájk mellényúlás volt!
Tudtommal az ellenzék nem gyilkolhatta meg a testvérét, mivel nem voltak a gépen!
Talán nem kellett volna a viharba belezavarni a pilótákat, le kellett volna szállni egy biztonságos reptéren, megvárni a vihar elmúltát!
lusta
@durbincs: Ön egyszerűen hazudik. Fogalma sincs miről ír, mi történt akkor és mi vezetett a katasztrófához. A katasztrófához egyébként maga Wicekaczor benne volt.
Tudta Ön, hogy az orosz katonai gép, amelyen a biztosítást adó katonák voltak a köd miatt visszafordult, pedig azt egy helyi pilóta vezette? Tudta, hogy a lengyel fél ragaszkodott a mindenáron való leszálláshoz, holott a Jakkal korábban érkező újságírókat hozó személyzet értesítette a kormánygép személyzetét a fatális időjárásról? lehet folytatni. Tudta Ön, hogy olyan kiváló emberek is a gépen voltak, mint Szmaja, vagy Dereszowa?
Ön semmit nem tud, csak a hülyeséget ismételgetni.
Clavigo
A Cigánypáva haverja...Még jó,,hogy nem kezdett el ""gyurcsányozni,,sorosozni,,meg izé,,meg hozé "",,,meg stb...Még egy bolond az EU-ban...oszt jó napot.
bencemacska
@lusta: ma, 14:16
Én is ezeket tudom a körülményekről, de hozzád hasonló szöveget kaptam, amire nem lehet válaszolni.
Ilyent csak kannás bortól, vagy szintetikus drogtól teljesen kiütött valaki/valami tud válaszolni!
lusta
@bencemacska: Ezzel csak az a gond, hogy a lengyel barátainknál ilyen kaliberű emberek, akik így is gondolkodnak, kormányoznak. Ott is kiszabadultak,. mint nálunk, az emberek a pszichiártriáról.
bencemacska
@lusta: ma, 14:49
Ez a kép ugrott be nekem, mikor olvastam K. kirohanását a szejmben!
twitter.com/jbrudzinski/status/762989588369567744/photo/1
lusta
@bencemacska: Tegyük hozzá, hogy Brudziński még az értelmesebbjei közé tartozik.
quadrocopter
@bencemacska: A primitív, írásjelhibás buzerás baromnak nem érdemes válaszolni, csak elveszi az időt érdemesebb kommenteléstől! Ez a feladata! Ezért tolták ide! Korábban a szekunak dolgozott a hímringyója!
quadrocopter
@durbincs: Becuppanthatsz a betlehemembe, primkó szekus geci, persze pofamosás után!
Perwool
@quadrocopter: Szerinted érti is amit mond? Jó lehet neki!
Kár, hogy a regisztrálásnál nem kell IQ tesztet is kitölteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.